«Ζεσταίνουν» τις βέσπες τους για το OctoberVesp 2022 τα μέλη του Vespa Club Κοζάνης

2 Min Read

Οι βέσπες φέτος πηγαίνουν… Βελβεντό

Το OctoberVesp, η ετήσια εκδήλωση του Vespa Club Κοζάνης που γίνεται κάθε Οκτώβρη με επιτυχία, επιστρέφει μετά την πανδημία. Η εκδήλωση, που είναι ενταγμένη στο ημερολόγιο εκδηλώσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Βέσπα, έρχεται με ένα πρόγραμμα που εστιάζει, αυτή τη φορά, στο Βελβεντό και στις ομορφιές του και περιμένει τους φίλους και λάτρεις της δίτροχης «κυρίας» να σημάνουν την «επανεκκίνηση» με την συμμετοχή τους.

- Advertisement -

Μετά την Πανελλήνια Συνάντηση που διοργάνωσε πριν λίγες μέρες το Vespa Club Καβάλας, οι κάτοχοι και φίλοι του αγαπημένου δίτροχου καλούνται να έρθουν στην Κοζάνη στις 7,8 και 9 Οκτωβρίου. Οι διοργανωτές ήδη καταρτίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του προγράμματος έχοντας στο πλευρό τους την βοήθεια των πάντα φιλόξενων Βελβεντινών.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης για να ξεκινήσουν και οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία της περιοχής για τους επισκέπτες. Το Vespa Club Κοζάνης με ανακοίνωσή του στην σελίδα του στο Facebook, έκανε γνωστή την επανέναρξη της διοργάνωσης με την εξής ανακοίνωση:

«Μετά από 2 χρόνια συνύπαρξης με τον Κορωνοϊό ήρθε η ώρα να ξανανταμώσουμε στο αγαπημένο Octobervesp… Το καλοκαίρι έκλεισε με την άκρως επιτυχημένη πανελλήνια των αλκοολικών εκ Καβάλας και με το δροσερό aegean ride των “Λέσβο – Θεσσαλονίκη μέσω Βιέννης ” τρελών Μυτιληνιών… Η μεγαλύτερη φθινοπωρινή εκδήλωση, το αγαπημένο μας Octobervesp, είναι έτοιμο να δώσει και πάλι όλα εκείνα που μας έκαναν να το αγαπήσουμε… Γεύσεις, όμορφες διαδρομές, ξεναγήσεις, πάρτι, παρέα… Φέτος μεταφερόμαστε καμιά 30ριά χιλιόμετρα μακριά απ την πόλη της Κοζάνης, στο πανέμορφο Βελβενδό… Εκεί θα ζήσουμε όλες εκεινες τις στιγμές που μας έλλειπαν… Εκεί θα το κάνουμε όπως παλιά… Μείνετε συντονισμένοι… Θα ακολουθήσουν αναρτήσεις για τα ξενοδοχεία καθώς και το πλήρες πρόγραμμα… Καλή αντάμωση και με υγεία για όλους».

Όλγα Τουφεγγοπούλου – www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση