10 μετάλλια στο 5ht Top Tirana Open η Μακεδονική Δύναμη

3 Min Read

Το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 διεξήχθη το Διεθνές Πρωτάθλημα του Ολυμπιακού Αγωνίσματος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ με την επωνυμία ‘’ 5th TOP TIRANA OPEN΄΄ . Στη διοργάνωση συμμετείχαν 400 αθλητές από 8 χώρες εκπροσωπώντας 65 συλλόγους. Από την πόλη της Κοζάνης συμμετείχαν 14 αθλητές από τον σύλλογο της Μακεδονική Δύναμη κάνοντας αισθητή την παρουσία τους στο πρωτάθλημα αφού κατέκτησαν         5 χρυσά, 2 αργυρά, 3 χάλκινα μετάλλια καθώς και την 2η θέση στη γενική κατάταξη στην κατηγορία ανδρών όπως και την 3η θέση στην κατηγορία εφήβων.                           Οι αθλητές που κατέκτησαν τις θέσεις είναι οι εξής:

Χρυσά μετάλλια: Μεχτερίδης Παπαδόπουλος Στέλιος του Μιλτιάδη -68kg

- Advertisement -

Τεληκωστόγλου Αποστόλης του Κωνσταντίνου -80kg

Νικολαΐδου Αναστασία του Γεωργίου -59kg

Σολακίδης Κωνσταντίνος του Χρήστου -33kg

Γεροντίδης Χρήστος του Στέφανου -30kg

Aργυρά μετάλλια: Τσάμπουρα Μαριάννα του Αθανάσιου -59kg

Μπουντιούκος Σπινάρης Νικόλαος του Εμμανουήλ -68kg

 

Χάλκινα Μετάλλια: Μπαντιούκας Γεώργιος του Στέλιου -51kg

Πασχαλίδης Παναγιώτης του Ιάκωβου -55kg

Ρουσόπουλος Λάζαρος του Αντωνίου -55kg

Σε δηλώσεις του προπονητή της Αγωνιστικής ομάδας κύριου Αλμασίδη Χρήστου είπε: Για 5η χρονιά γίνεται μία προσπάθεια στην γειτονική χώρα πολύ αξιόλογη. Κάθε χρονιά αναπτύσσεται όλο και περισσότερο, θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να αναπτύσσονται και οι διοργανώσεις στα Βαλκάνια για να μπορούμε να έχουμε επιλογές διεθνών διοργανώσεων έτσι ώστε οι αθλητές μας να αποκτούν ακόμη περισσότερες διεθνείς εμπειρίες. Υπεύθυνος για την διοργάνωση ήταν ο κύριος LEO KAPRI ο οποίος ξεκίνησε το αγώνισμα του ταεκβοντό στον σύλλογο μας και αυτήν την στιγμή, εδώ και 12 χρόνια, δραστηριοποιείται στην χώρα του ως προπονητής του συλλόγου   TOP GYM αλλά και ως προπονητής της Εθνικής ομάδας της χώρας του με αρκετούς αθλητές του να στελεχώνουν την εθνική τους ομάδα. Για όλα τα παραπάνω είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και του ευχόμαστε να συνεχίσει με το ίδιο σθένος να υπηρετεί το αγώνισμα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. Όσον αφορά την ομάδα μας, πήγε αρκετά καλά αγωνιστικά, κατακτώντας 10 μετάλλια και για ακόμη μία φορά επιπλέον αγωνιστικές εμπειρίες τις οποίες τις χρειαζόμαστε συνεχώς. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για τη συμμετοχή τους, τις διακρίσεις τους και κυρίως για την προσπάθειά τους.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους προπονητές των συλλόγων Ορέστη Βασίλη Ξάνθης κύριο Χριστίδη Ανδρέα και Α.Σ. Τρικάλων κύριο Παλαύρα Απόστολο για την συμπαράσταση και την βοήθεια που προσέφεραν σε όλη την διάρκεια του τριήμερου στην ομάδα μας καθώς και τους γονείς που παραβρέθησαν στην αποστολή της ομάδας.

 

 

Μοιραστείτε την είδηση