10 χρόνια συμπληρώνει φέτος η Έκθεση Εορδαίας Egnatia Expo

2 Min Read


Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από την πρώτη Γενική Εμπορική Έκθεση Εορδαίας Egnatia Expo και φέτος ο διοργανωτής Εμπορικός Σύλλογος Εορδαίας φιλοξενεί την επετειακή έκθεση. Η Έκθεση θα γίνει από τις 10 έως τις 14 Ιουνίου στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου «Παντελίδης».
«Κανείς δεν πίστευε πως η Πτολεμαΐδα θα μπορούσε να στηρίξει ένα τόσο μεγάλο εμπορικό γεγονός. Κι όμως χάρη στο όραμα κάποιων ανθρώπων, η Έκθεση πήρε σάρκα και οστά και βοήθησε αρκετές επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ παράλληλα έβαλε την Πτολεμαΐδα στο χάρτη των εκθέσεων» τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Εορδαίας Μιχάλης Δεληκώστας.
«Θα προσπαθήσουμε να αναβαθμίσουμε την έκθεση σε όλα τα επίπεδα» δήλωσε ο ανάδοχος Μιχάλης Μακαρίου, προσθέτοντας ότι ένα από τα στοιχεία της φετινής καινοτομίας είναι ότι θα μπουν κληρώσεις με δώρα τεχνολογίας προς αύξηση της επισκεψιμότητας, αλλά και προσπάθεια να προσελκυστούν περισσότεροι επισκέπτες από τις όμορες περιοχές.
Ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Εορδαίας Σάκης Καδόγλου κάλεσε τις επιχειρήσεις να συμμετέχουν για να δουν τα οφέλη που θα υπάρξουν, ενώ δήλωσε ότι ο Σύλλογος είναι ανοιχτός σε κάθε επικοινωνία.
Η φετινή έκθεση επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για συμμετέχοντες και καταναλωτές με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις και τον αριθμό 10 να πρωταγωνιστεί.
Την έκθεση στηρίζει ο Δήμος Εορδαίας, το Επιμελητήριο Κοζάνης και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
«Η βούληση του διοικητικού συμβουλίου και του προέδρου του ΕΒΕ είναι να βοηθήσει όσο μπορεί στην επιτυχία της έκθεσης, ώστε να συνεχίσει τη λειτουργία της» επισήμανε ο Αλκιβιάδης Σπυρίδης, εκπροσωπώντας το ΕΒΕ Κοζάνης, ενώ ο εκπρόσωπος του Δήμου Εορδαίας τόνισε ότι η Έκθεση βοηθά στη διεύρυνση της επιχειρηματικότητας.
Οι διοργανωτές έχουν ήδη βάλει στο φουλ τις μηχανές και καλούν τους ενδιαφερόμενους να μην χάσουν την ευκαιρία να αναβαθμίσουν την επιχειρηματική τους εικόνα και να επιτύχουν καλές συμφωνίες.

Σωκράτης Μουτίδης

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση