720 οι δικαιούχοι επιλαχόντες του Εξοικονομώ στην Δυτική Μακεδονία

1 Min Read

Ικανοποίηση του ΤΕΕ από την ένταξη όλων των επιλαχόντων στο Πρόγραμμα

Την ικανοποίησή του για την ένταξη όλων των επιλαχόντων του Προγράμματος «Εξοικονομώ 2021» εξέφρασε με ανακοίνωσή του το τμήμα Δυτικής Μακεδονίας του ΤΕΕ. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο Νίκο Συλλίρη, το τμήμα Δυτικής Μακεδονίας ήταν αυτό που κατέθεσε το σχετικό αίτημα στο Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

Το ΥΠΕΝ πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την ένταξη των 47.433 επιλαχόντων του προγράμματος με αποτέλεσμα ο προϋπολογισμός του να αυξάνεται κατά 591,7 εκατομμύρια ευρώ και να ανέρχεται συνολικά σε 1,2 δις ευρω.

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του ΤΕΕ Νίκος Συλλίρης

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους, ότι στο σύνολό τους οι δικαιούχοι του Προγράμματος είναι πλέον 87.578 νοικοκυριά σε πανελλήνιο επίπεδο, ενώ για τη Δυτική Μακεδονία σημαίνει ότι εντάσσονται στο πρόγραμμα επιπλέον 720 νοικοκυριά (495 στο Ν. Κοζάνης και 225 στο Ν. Καστοριάς) και οι ωφελούμενοι ανέρχονται πλέον συνολικά σε 4.117 νοικοκυριά. Ο συνολικός προϋπολογισμός για τη Δυτική Μακεδονία αυξήθηκε κατά περίπου 10 εκατ. και ανέρχεται πλέον στα 57 εκατ. Περίπου» ανακοίνωσε το τμήμα Δυτικής Μακεδονίας του ΤΕΕ.

Όλγα Τουφεγγοπούλου – www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση