74 μετάλλια και πρωτιά για τα «Δελφίνια» Πτολεμαΐδας στους 9ους Πτολεμαϊκούς Αγώνες Κολύμβησης

2 Min Read


Το διήμερο 20 και 21 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν οι 9οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες Κολύμβησης στο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας, με τη συνεργασία της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» Πτολεμαΐδας, της ΚΕΔΕ, του Δήμου Εορδαίας και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Κατά γενική ομολογία των ομάδων που συμμετείχαν στους αγώνες, η διοργάνωση ήταν άψογη τόσο σε οργανωτικό , όσο και σε αθλητικό επίπεδο.
Στο ίδιο υψηλό επίπεδο κυμάνθηκε και το αγωνιστικό μιας και πραγματοποιήθηκαν πολλά ρεκόρ αγώνων και ατομικά ρεκόρ. Ο υγιής ανταγωνισμός των παιδιών – αθλητών και η ευγενής άμιλλα μεταξύ τους φάνηκε σε όλη την διάρκεια των αγώνων στα χαμογέλα των παιδιών.
Το αθλητικό κύτταρο της Εορδαίας μεγαλώνει συνέχεια, σε σταθερές βάσεις και σε παιδαγωγικές αξίες. Το αθλητικό μέλλον της περιοχή μας σε όλες τις αποχρώσεις του διαγράφεται λαμπρό !.
Το προ αγωνιστικό τμήμα της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» Πτολεμαΐδας που συμμετείχε στους αγώνες, πραγματοποίησε άλλη μια φορά εντυπωσιακή εμφάνιση, ενώ ο απολογισμός του τμήματος στους αγώνες ήταν 41 χρυσά μετάλλια, 13 ασημένια και 20 χάλκινα μετάλλια. Συνολικά 74 μετάλλια και πρώτη ομάδα αγώνων.
Χρυσή πινελιά στους 9ους Πτολεμαϊκούς Αγώνες ήταν τα 6 ρεκόρ αγώνων που πραγματοποίησαν οι αθλητές του προ αγωνιστικού τμήματός μας.
Εμείς οι γονείς σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τις χαρές που μας δίνετε.
Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στη Φιλαρμονική του Δήμου Εορδαίας για την παρουσία της στους αγώνες και για το ότι μας θύμισε γιατί η Μακεδονία είναι ξακουστή και Ελληνική.
Οι Έφοροι της
προ αγωνιστικής
Κωστάκογλου Δήμητρα
Κωτσίδης Μάκης

Μοιραστείτε την είδηση