Θ. Θεοδωρίδης: «Η Κοζάνη είμαι σίγουρος πως θα εκλέξει Βουλευτή στις επερχόμενες εθνικές εκλογές»-Ο Γραμματέας της ΝΕ ΚΙΝΑΛ της Κοζάνης μιλά στον «Χ»

3 Min Read

Με το βλέμμα στραμμένο στον Β’ και τελευταίο γύρο των εκλογών για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ βρίσκονται τα στελέχη του κόμματος και τα επιτελεία των δυο υποψηφίων Ανδρουλάκη και Παπανδρέου. Η εσωτερική εκλογική διαδικασία του κόμματος που προσέλκυσε περίπου 300 χιλιάδες ψηφοφόρους, δίνει μια νέα πνοή στο κόμμα με τα τοπικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ να μιλούν ακόμη και για εκλογή βουλευτή στην ΠΕ Κοζάνης.

- Advertisement -

«Στις εκλογές επικράτησε πολιτικός πολιτισμός ανάμεσα στους υποψήφιους, με θέσεις και επιχειρήματα και κυρίως με ενότητα. Μια ενότητα που σφυρηλατήθηκε και αποτελεί την πολιτική παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά μαζί με την αυτόνομη πορεία του Κινήματος Αλλαγής/ΠΑΣΟΚ. Οι πολίτες την πρώτη Κυριακή έδειξαν τον δρόμο της ανανέωσης και της διεύρυνσης της παράταξής» λέει σε συνέντευξή του στον «Χ» ο Γραμματέας της ΝΕ Κοζάνης του ΚΙΝΑΛ Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Ο ίδιος δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος από την συμμετοχή των ψηφοφόρων στις κάλπες στην ΠΕ Κοζάνης, αφού από 3.100 στις εκλογές του 2017 την περασμένη Κυριακή ψήφισαν 4.400. «Η συμμετοχή αυτή εξέπληξε πολλούς και μην ξεχνάμε πως είμαστε σε εποχή πανδημίας κάτι που από μόνο του δημιουργεί αποτρεπτική διάθεση. Ήταν και ένα στοίχημα για την νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος και για μένα προσωπικά οι εκλογές να γίνουν σε συνθήκες υγειονομικής ασφαλείας και νομίζω ότι το πετύχαμε» επισημαίνει ο κ. Θεοδωρίδης. Όπως ανέφερε υπήρξε ισχυρή θέληση των ψηφοφόρων να διαμορφώσουν το μέλλον του κόμματος αλλά και της αγωνίας τους για το μέλλον της χώρας αφού «η αγωνία αυτή πηγάζει από τον τρόπο που η Νέα  Δημοκρατία διαχειρίζεται την οικονομία και την υγειονομική κρίση, αλλά και την απουσία πολιτικών  θέσεων από τον  Σύριζα ως αξιωματική αντιπολίτευση. Οι πολίτες ζητούν από το ΠΑΣΟΚ να καλύψει το μεγάλο κενό που υπάρχει στο χώρο της κεντροαριστεράς ,που προνομιακά μας ανήκει. Το μεγάλο ποσοστό συμμετοχής στην Κοζάνη αλλά και στην Ελλάδα ,όταν γίνουν εθνικές εκλογές, προμηνύει μεγάλη αύξηση των ποσοστών και ενδεχόμενα αλλαγή στην σειρά κατάταξης των κομμάτων. Ειδικά για την Κοζάνη είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε εκπροσώπηση στην Βουλή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρίδης.

Τέλος, ο κ. Θεοδωρίδης ευχαρίστησε θερμά όλους όσους βοήθησαν για να βγει εις πέρας αυτή η εκλογική διαδικασία καλώντας ταυτόχρονα τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες και αυτήν την Κυριακή.

Σωκράτης Μουτίδης

 

 

Μοιραστείτε την είδηση