«Πορεία Δημιουργίας»: Η στήριξή μας στο πρωτογενή τομέα είναι έμπρακτη και συνεχής

1 Min Read

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου 2023, στα Γρεβενά, η τελετή  Αγιασμού του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας», με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιου Γιώργο Κασαπίδη.

Με λόγια απλά και ξεκάθαρα ο κ. Κασαπίδης, παρουσία των Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων του συνδυασμού, δήλωσε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται, ακούγοντας τη φωνή των τοπικών κοινωνιών, χωρίς δεσμεύσεις, αποκλεισμούς και συμφέροντα, με ενότητα και αξιοπρέπεια.

- Advertisement -

Αμέσως μετά την τελετή του Αγιασμού του εκλογικού κέντρου, στο πλαίσιο των περιοδειών σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, ο κ. Κασαπίδης επισκέφθηκε μαζί με τους υποψήφιους του συνδυασμού, τις Τοπικές Κοινότητες Φελλίου, Αγίων Θεοδώρων, Δήμητρας και Καρπερού.

Ο κ. Κασαπίδης αναφερόμενος στα έργα υποδομών που υλοποιούνται στον πρωτογενή τομέα και ειδικότερα στα έργα Αγροτικής Οδοποιίας καθώς και στη βελτίωση και εκσυγχρονισμό του αρδευτικού Καρπερού – Δήμητρας, του Δήμου Δεσκάτης σημείωσε πως: «H Περιφερειακή Αρχή, συνεχίζει να επενδύει στην υλοποίηση έργων οδικών υποδομών με στόχο την ενίσχυση και ανάπτυξη όλων των αγροτικών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των ανθρώπων της υπαίθρου. Η στήριξή μας στο πρωτογενή τομέα, είναι έμπρακτη και συνεχής».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση