O Χάρης Δούκας στην Κοζάνη: Θέλουμε ένα μικρό ΠΑΣΟΚ, δεκανίκι του κ. Μητσοτάκη και της Δεξιάς ή θέλουμε ένα μεγάλο, δυνατό ΠΑΣΟΚ, μία δημοκρατική παράταξη που θα τους νικήσει;

1 Min Read

Στην Κοζάνη βρέθηκε ο υποψήφιος Προέδρος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας , όπου πραγματοποίησε ομιλία σε εκδήλωση στην Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού, στην οποία παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Πάρις Κουκουλόπουλος, ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Δήμαρχος Σερβίων, Χρήστος Ελευθερίου, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Όλγα Μαρκογιαννάκη, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης, Νίκος Χατζόγλου καθώς και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης και τοπικών οργανώσεων  του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, εκπρόσωποι φορέων και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και της περιφέρειας.

Στην ομιλία του ο κ. Δούκας, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το δίλημμα είναι καθαρό. Θέλουμε, φίλες και φίλοι, ένα μικρό και φοβικό ΠΑΣΟΚ, βούτυρο στο ψωμί του κ. Μητσοτάκη; Θέλουμε ένα μικρό ΠΑΣΟΚ, δεκανίκι του κ. Μητσοτάκη και της Δεξιάς ή θέλουμε ένα μεγάλο, δυνατό ΠΑΣΟΚ, μία δημοκρατική παράταξη που θα τους νικήσει; Αυτό είναι το δίλημμα στις 6 του Οκτώβρη».

- Advertisement -
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση