Η Wolt επεκτείνεται και στην Πτολεμαΐδα

1 Min Read

Η Wolt συνεχίζει δυναμικά το πλάνο της γεωγραφικής της επέκτασης, με την Πτολεμαΐδα να προστίθεται στο δίκτυό της, ενώ παράλληλα προχωρά με ταχείς ρυθμούς η ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της, με την προσθήκη νέων κατηγοριών προϊόντων και υπηρεσιών.

Έτσι, οι χρήστες της online εφαρμογής στην περιοχή, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις αγορές τους από το κινητό ή τον υπολογιστή τους, επιλέγοντας μεταξύ των 45 καταστημάτων που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή. 

- Advertisement -

Συγκεκριμένα, στην Πτολεμαΐδα, η Wolt διαθέτει αποκλειστική συνεργασία με τα σούπερ μάρκετ Μασούτης και Κρητικός, καθώς και με τα καταστήματα εστίασης: Τσίτσο και Camino Bianco, ενώ στην πλατφόρμα οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν τις αγορές τους και από τα δημοφιλή καταστήματα εστίασης City Burger, Το Κοτών Λαβέ και Hero Burger.

Με την έναρξη της λειτουργίας της πλατφόρμας στην Πτολεμαΐδα, η Wolt συνεχίζει τη δυναμική πορεία και γεωγραφική επέκτασή της, εξυπηρετώντας πλέον συνολικά πάνω από 50 περιοχές στην ελληνική επικράτεια. Επομένως, σε ολοένα και περισσότερες πόλεις στη χώρα μας οι χρήστες της εφαρμογής απολαμβάνουν την εμπειρία της Wolt, την οποία η εταιρεία στοχεύει να βελτιώνει συνεχώς, κάνοντας τη ζωή του καταναλωτή ευκολότερη. 

Μοιραστείτε την είδηση