Τέσσερα μετάλλια στη Β’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων η Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης

2 Min Read

Δύο Χρυσά, ένα Αργυρό και ένα Χάλκινο μετάλλιο ο απολογισμός

Δύο χρυσά, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο αποτέλεσαν τον απολογισμό της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης στη Β’ Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων. Ο σύλλογος συμμετείχε με τρεις αθλητές: τον Γιώργο Πέκο, την Άννα Ζάμπρου και την Έλσα Μαυροματίδου.

- Advertisement -

Ο Γιώργος Πέκος κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στα 200 και 100 μέτρα ύπτιο, προσθέτοντας ένα χάλκινο μετάλλιο στα 50 μέτρα ύπτιο. Η Άννα Ζάμπρου κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στα 400 μέτρα μικτή και κατέλαβε την 4η και 5η θέση στα 200 μέτρα ύπτιο και 200 μέτρα μικτή αντίστοιχα. Η Έλσα Μαυροματίδου, αν και δεν απέδωσε στο επίπεδο που επιθυμούσε, κατέκτησε την 4η και 6η θέση στα 50 και 100 μέτρα πρόσθιο, χωρίς να προκριθεί στον τελικό στα 200 μέτρα πρόσθιο.

«Κατέκτησα τρία μετάλλια: δύο χρυσά και ένα χάλκινο στα 50, 100 και 200 μέτρα ύπτιο. Δεν είμαι ικανοποιημένος από τις επιδόσεις μου, καθώς οι συνθήκες των αγώνων ήταν δύσκολες και επηρεάστηκαν όλοι οι αθλητές. Η ζέστη και η υγρασία ήταν έντονες. Θεωρώ ότι στα πανελλήνια πρωταθλήματα μετράνε τα μετάλλια και όχι οι χρόνοι. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας, ιδιαίτερα τον πρόεδρο κύριο Λουκά Καραγιαννάκη, για την υποστήριξή του, καθώς και τους προπονητές μου, κ. Μάρκο Μανταλούφα και κ. Μαρία Αμπατζίδου, καθώς και τη γυμνάστριά μου, Κατερίνα Γκατζόφλια, και τη φυσικοθεραπεύτριά μου, Μαρία Μιμίκου. Οι στόχοι μου δεν έχουν όρια, καθώς προσπαθώ να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ!» σημείωσε ο Γιώργος Πέκος.

Οι τρεις αθλητές έχουν επιδείξει σταθερές επιτυχίες καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους στην ομάδα, κερδίζοντας διακρίσεις και μετάλλια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και αποτελούν πρότυπα αφοσίωσης για τους μικρότερους συναθλητές τους. Καθώς οι αθλητές ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους στο λύκειο και από την επόμενη χρονιά θα κολυμπούν σε άλλες ομάδες, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου τους ευχαριστεί και τους εύχεται καλή επιτυχία στην υλοποίηση των ονείρων τους.

Μοιραστείτε την είδηση