Ο Λάζαρος Μαλούτας για το έλλειμμα των 540.000 ευρώ

2 Min Read

Προς κάθε ενδιαφερόμενο ή “ενδιαφερόμενο” 

Επειδή κάποιοι τροφοδοτούν την πολιτική τους αδυναμία με τη διασπορά ειδήσεων, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ή επιλέγουν να αφήνουν σκιές με σκοπό να προσβάλλουν την τιμή ανθρώπων, επιθυμώ να τους ενημερώσω, ότι ως προς το αναφερόμενο “έλλειμμα” των 540.000,00 ευρώ τόσο προσωπικά εγώ όσο και μέλη της δημοτικής αρχής αλλά και υπάλληλοι του Δήμου Κοζάνης απαλλαγήκαμε από κάθε ποινική ευθύνη με το με αριθμό 89/2023 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Δυτικής Μακεδονίας. 

Έχει πολύ ενδιαφέρον, μάλιστα, να διαβάσει κανείς το σκεπτικό του Συμβουλίου για να αντιληφθεί, πως η προσπάθεια να εμφανιστώ εγώ ως Δήμαρχος και λοιπά μέλη της δημοτικής αρχής αλλά και υπάλληλοι του Δήμου ως υπαίτιοι “ελλείμματος” αποδείχθηκε, πως στηριζόταν σε εσφαλμένα στοιχεία και καμία παράνομη ενέργεια ή συμπεριφορά υπήρξε. 

Προς όλους αυτούς, λοιπόν, που δήθεν απευθύνονται στον Εισαγγελέα προκειμένου να πληροφορηθούν για την πορεία της συγκεκριμένης υπόθεσης, λησμονώντας πως καμία πληροφορία δε μπορεί να δοθεί όσον αφορά σε προσωπικά δεδομένα, τους ενημερώνω, πως εάν ρωτούσαν αυτούς, που ποτέ δεν κρύφτηκαν, θα πληροφορούνταν την παραπάνω εξέλιξη. 

Όμως, θα το ξαναπώ. Κάποιοι χτίζουν καριέρες στην άμμο και άλλοι έχουν μάθει να προσφέρουν ακόμη και αν κατά καιρούς κατηγορούνται δίχως καμία απόδειξη ή λογική.

Λ. Μαλούτας

Μοιραστείτε την είδηση