Μετά τα εγκαίνια της 33ης Εμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας οι επισκέπτες πέρασαν και από την ταβέρνα-παντοπωλείο του Ε.Β.Ε .Κοζάνης. Ο επονομαζόμενος σεφ του κρόκου Θεόδωρος Καραθανάσης ετοίμασε κοτόσουπα με κρόκο, μπάτζιο με κρόκο και στρείδια γεμιστά με κρέμα από γάλα καρύδας και πέρλες μοριακής με κρόκο Κοζάνης. Επίσης προσφέρθηκε παπρικάζ με λουκάνικα και στο τέλος σιατιστινά σαλιάρια.
Οι επισκέπτες γεύτηκαν τα νοστιμότατα εδέσματα με την παράσταση να κλέβουν τα οστρακοειδή με τις πέρλες, οι οποίες και παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά. Δεν έλειψε η ζωντανή μουσική με τον ταβερνιάρη να καλεί τον κόσμο στα τραπέζια.