Δωρεά υπερσύγχρονου εξοπλισμού του Ιδρύματος Στάυρου Νιάρχου στην Καρδιολογική Κλινική του “Μαμάτσειου” Νοσοκομείου Κοζάνης

1 Min Read

Στη δωρεά καρδιολογικών μόνιτορ ασθενών με δυνατότητα μέτρησης επεμβατικής πίεσης και καρδιακής παροχής προχώρησε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προς την Καρδιολογική Κλινική του “Μαμάτσειου” Νοσοκομείου Κοζάνης.

Η δωρεά των μηχανημάτων αγγίζει τις 100 χιλ. ευρώ και το πρωί της Πέμπτης στην Κοζάνη πραγματοποιήθηκε η τιμητική εκδήλωση προς το ίδρυμα από τη διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου.

“Είναι μια πολύ ευχάριστη μέρα για μας καθώς τιμούμε το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τη μεγάλη του δωρεά. Ελπίζουμε αυτή η κίνηση τους να βρει μιμητές” τόνισε ο Δ/ντης της Καρδιολογικής Κλινικής Στυλιανός Λαμπρόπουλος.

Από την πλευρά του ο  Διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Χιωτίδης σημείωσε πως ” θα προκηρυχθούν 1-2 θέσεις μονίμων καρδιολόγων και στη συνέχεια είναι βέβαιο πως με την επαρκή στελέχωση, τους χώρους που διαθέτουμε και τον εξοπλισμο, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της κλινικής θα αυξηθεί δραστικά. Στο απώτερο μέλλον  στοχεύουμε η καρδιολογική κλινική να αποκτήσει αιμοδυναμικό εργαστήριο ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι διακομιδές στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία “.

Μοιραστείτε την είδηση