Ξεκίνησε και επίσημα ο Τοπικός Αστυνόμος στην Αιανή

1 Min Read

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του θεσμού του Τοπικού Αστυνόμου, στη Δημοτική Κοινότητα Αιανής, τελέστηκε την Τετάρτη το μεσημέρι αγιασμός στο Δημοτικό Κατάστημα Αιανής, παρουσία του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Υποστράτηγου Αθ. Μαντζούκα, του Αστυνομικού Δ/ντη Κοζάνης Χαράλαμπου Θεοχάρη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αντώνη Κύρινα, του Αντιδημάρχου Αιανής- Ελίμειας Κώστα Βακουφτσή και εκπροσώπων της περιοχής.Η στέγαση του Τοπικού Αστυνόμου γίνεται εντός του Δημοτικού Καταστήματος και ο Δήμος Κοζάνης καλύπτει όλα τα λειτουργικά έξοδα του χώρου.

” O Τοπικός Αστυνόμος της Αιανής θα είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο αστυνομικό τμήμα και την τοπική κοινωνία” τόνισε σε δήλωση του ο κ. Μαντζούκας, που ευχαρίστησε το Δήμο Κοζάνης για τις διευκολύνσεις που παρέχει.

Γιά άριστη συνεργασία με την ΕΛΑΣ έκανε λόγο ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης ο οποίος τόνισε πως με τέτοιες κινήσεις εδραιώνεται το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες και ταυτόχρονα καλύπτεται η αίσθηση απομόνωσης από τον κρατικό μηχανισμό.

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση