“Α. Αγγελόπουλος: “Ασυνείδητοι και επικίνδυνοι οι γιατροί που κατήρτισαν τις εφημερίες του τριημέρου για τη χειρουργική κλινική του “Μαμάτσειου” Νοσοκομείου Κοζάνης”

2 Min Read

“Ασυνείδητοι απέναντι στους ασθενείς και στους συναδέλφους τους γιατρούς είναι όσοι έβγαλαν τις εφημερίες του τριημέρου στο “Μαμάτσειο” Νοσοκομείο Κοζάνης” δήλωσε στο www.kozani.tv ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Δυτικής Μακεδονίας Άγγελος Αγγελόπουλος.

Ο κ. Αγγελόπουλος τόνισε πως λόγω του ότι αυτοί που έβγαλαν τις εφημερίες είναι γιατροί, γι αυτό ακριβώς είναι ασυνείδητοι και δεν καλύπτονται από την άγνοια και εξηγεί πως η σύνθεση των εφημεριών είναι τέτοια που δεν επιτρέπει τη διενέργεια έκτακτου χειρουργείου σε περίπτωση που χρειαστεί.

“Σήμερα υπάρχουν στο πρόγραμμα δυο αγροτικοί γιατροί εκ των οποίων ο ένας έκανε χθες εφημερία και συνεχίζει σήμερα. Η δεύτερη αγροτική γιατρός κάνει την πρώτη της εφημερία. Τα επείγοντα της χειρουργικής ενέχουν την αυξημένη πιθανότητα στο “Μαμάτσειο” να μπει ο ασθενής στο χειρουργείο. Η σύνθεση όμως της εφημερίας είναι τέτοια που δεν μπορεί να εκτελεστεί χειρουργείο λόγω της απειρίας του προσωπικού. Ο ειδικός γιατρός δεν μπορεί να κάνει
χειρουργείο με άπειρους αγροτικούς γιατρούς” δήλωσε ο κ. Αγγελόπουλος.

Ο ίδιος χαρακτήρισε τη σύνθεση της εφημερίες “επικίνδυνη” και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά “αυτοί που κατήρτισαν το πρόγραμμα των εφημεριών παρόλο που είναι γιατροί εμφανίζονται τελείως ασυνείδητοι και δεν έχουν το άλλοθι της άγνοιας γιατί είναι γιατροί. Εφημερία με τέτοια σύνθεση δεν μπορεί να λειτουργήσει! Γι αυτό λέω πως αυτοί που προχώρησαν σε αυτό το πρόγραμμα
εφημεριών δεν μπορούν να επικαλεστούν αγνοια ασφαλούς εφημέρευσης. Με γνώμονα την ασυνειδησία τους και την εξυπηρετηση πολιτικών κατήρτισαν αυτό το πρόγραμμα των εφημεριών” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σωκράτης Μουτίδης – www.kozani.tv

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση