Αγαπημένοι υποψήφιοι

1 Min Read

Αγαπημένοι υποψήφιοι, τα social media δεν είναι παίξε-γέλασε. Έχουν αρχές και κανόνες, τους οποίους καλό είναι να γνωρίζει κάποιος, πριν τα βάλει στο παιχνίδι της προσωπικής του προβολής.
Για παράδειγμα, αν δεν τα χρησιμοποιούσατε ως τώρα, μην αποφασίσετε τελευταία στιγμή να «βομβαρδίσετε» τους φίλους σας μέσα απο αυτά. Αρκεί η ανακοίνωση της υποψηφιότητας και μια ωραία φωτό. Τα τσιτάτα και οι σκέψεις…σοφών, δεν είναι της στιγμής.
Επίσης, μην τα χρησιμοποιείτε για να μαλώσετε ή να βρίσετε ή να εκφράσετε τις μύχιες σκέψεις σας. Γιατί άπαξ και το κάνετε, όλα αυτά θα σας ακολουθούν και δεν θα είναι εύκολο να τα αναιρέσετε.
Κοντά σ’ αυτά έρχεται και το θέμα της υπερβολής. Τι δηλαδή; Ε, δεν χρειάζεται τώρα που κατεβαίνετε υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι να ασχοληθείτε με όλα αυτά που δεν ασχοληθήκατε ποτέ ως τώρα. Εστιάστε σε συγκεκριμένα πράγματα που γνωρίζετε και σας παίρνει να ασχοληθείτε. Τα άλλα αφήστε τα για ειδικότερους.
Τέλος, θυμηθείτε το μέτρο που εκτός απο άριστο είναι και σωτήριο. Όσο περισσότερο εκτίθεται κάποιος, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να την κάνει την….πατάτα. Γι’ αυτό λίγα και καλά.

Ιωάννα

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση