“Άγιο” είχε ζευγάρι ηλικιωμένων από την Κοζάνη – Παρασύρθηκε το ΙΧ τους από νταλίκα στην Εγνατία Οδό (φώτο)

2 Min Read
Νεότερες πληροφορίες για το απίστευτο τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι στην Εγνατία Οδό φέρνει στο φως το InVeria.gr.
Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες του InVeria.gr, το τροχαίο σημειώθηκε στην σήραγγα Σ6, όταν ηλικιωμένος οδηγός αυτοκινήτου από την Κοζάνη προσπάθησε να προσπεράσει νταλίκα με βουλγάρικες πινακίδες. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ωστόσο κινήθηκε πολύ αριστερά στο ρεύμα, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στον τοίχο του τούνελ και προσπαθώντας να επαναφέρει το όχημα στον δρόμο, έφυγε στο δεξιό ρεύμα, όπου κινούνταν η νταλίκα. Έτσι, η νταλίκα χτύπησε στην δεξιά πλευρά του οχήματος και το παρέσυρε για περίπου 200 μέτρα, ώσπου να καταφέρει ο οδηγός της να ακινητοποιήσει το βαρύ όχημα.
Για καλή τύχη του ηλικιωμένου οδηγού από το Νομό Κοζάνης και της συζύγου του, που επίσης επέβαινε στο όχημα, το αυτοκίνητο κατά την παράσυρση δεν ανατράπηκε, παρά τσούλησε ομαλά στο οδόστρωμα. Αν είχε ανατραπεί τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα. Είχαν όμως… άγιο και ο μόνος τραυματισμός ήταν αυτός της γυναίκας επιβάτιδος, που σκίστηκε ελαφρά στα χείλια από τα γυαλιά που φορούσε, τα οποία έσπασαν από το άνοιγμα του αερόσακου.
Όσο για τον Βούλγαρο οδηγό, που οδηγούσε άδεια νταλίκα και μπόρεσε να σταματήσει έγκαιρα και σχετικά εύκολα το βαρύ όχημα, μάλλον θα πρέπει να σταυροκοπήθηκε πολλές φορές και ο ίδιος…
Ευτυχώς, το συμβάν της Τετάρτης έμεινε σε υλικές ζημιές. Ωστόσο, πρόκειται για ένα περιστατικό που αναδεικνύει πολλά ζητήματα σχετικά με την οδική συμπεριφορά και ικανότητα. Το “μάθημα” από τους παθόντες αυτή τη φορά δεν κόστισε ακριβά. Σε άλλες περιπτώσεις όμως κοστίζει θανάσιμα.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες του InVeria.gr από το συμβάν:

Μοιραστείτε την είδηση