Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα επιλογής νηπίων και βρεφών των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κοζάνης- Από 1 έως 7 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές

2 Min Read

Το Τμήμα Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει τα αποτελέσματα επιλογής νηπίων και βρεφών στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για τη σχολική χρόνια 2017-2018

Τα αναρτημένα αποτελέσματα αφορούν τους Σταθμούς της Πόλης της Κοζάνης:

  • 1ος Παιδικός και Βρεφονηπιακός Σταθμός
  • 2ος Παιδικός Σταθμός
  • 3ος Παιδικός και Βρεφονηπιακός Σταθμός

Έγιναν δεκτές όλες οι αιτήσεις των γονέων που είχαν ως πρώτη επιλογή τους Παιδικούς Σταθμούς  Κοίλων, Κρόκου, Αιανής, Καισαρειάς, Τετραλόφου.

Ενημερώνουμε τους γονείς που τα παιδιά τους έχουν επιλεγεί στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της πόλης, να προσέλθουν υποχρεωτικά για την τελική εγγραφή τους κατά το χρονικό διάστημα από 01/09/2017 έως 07/09/2017, στα γραφεία που βρίσκονται στον 1ο Παιδικό Σταθμό Κοζάνης (Γκέρτσου και Πόποβιτς).

 Το χρονικό διάστημα που αναφέρεται είναι δεσμευτικό για την οριστική εγγραφή των νηπίων και βρεφών.

Στόχος είναι  οποιαδήποτε κενά προκύψουν, μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, να καλυφτούν από τις αμέσως επόμενες αιτήσεις. Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση αποτελεσμάτων για την κάλυψη των πιθανών κενών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 2461021149 και 2461021461 από 9.00 πμ. έως 15.00 μμ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΒΡΕΦΗ Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ & ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

ΒΡΕΦΗ  Γ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ & ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

ΝΗΠΙΑ Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ  & ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

ΝΗΠΙΑ Β’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

ΝΗΠΙΑ Γ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ & ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

 

 

Μοιραστείτε την είδηση