Αναβολή πήρε ο 46χρονος με το τσεκούρι στη ΔΟΥ λόγω… Πανελλαδικών

1 Min Read

Αναβολή λόγω… συμμετοχής του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ζήτησε και έλαβε από το Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας ο καταδικασθέντας, σε πρώτο βαθμό, για την επίθεση με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης τον Ιούλιο 2020. Ο δράστης επιτέθηκε σε υπαλλήλους που βρίσκονταν στα γραφεία τους εκείνη την ημέρα σκοτώνοντας έναν και τραυματίζοντας άλλους τρεις.

Το πρωί της Πέμπτης, ο δράστης πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Κοζάνης ατάραχος, όπως πάντα εμφανίζεται στις ακροαματικές διαδικασίες. Ζήτησε από την έδρα την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης στο Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας λόγω του ότι επιθυμεί να συμμετάσχει στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, προκαλώντας την αντίδραση των σχετιζόμενων με την υπόθεση παρευρισκόμενων.

«Θεωρούμε ότι είναι λόγοι που επικαλείται ο κατηγορούμενος είναι παρελκυστικοί. Μακάρι να εννοείται ότι θέλει να συμμετέχει στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, είναι λόγος σεβαστός κι μακάρι να το εννοεί πραγματικά και να στοχεύει σε αυτό και του εύχομαι καλή επιτυχία» είπε ο συνήγορος υπεράσπισης κ. Βασιλειάδης. Ο ίδιος είπε πως αυτές οι καθυστερήσεις προκαλούν ψυχική αναστάστωση στους οικείους των θυμάτων, οι οποίοι το μόνο που επιθυμούν είναι να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν αυτή η κατάσταση και η υπόθεση να τελεσιδικήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρωτόδικα ο 46χρονος δράστης καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

 

Θένια Βασιλειάδου

 

Μοιραστείτε την είδηση