Ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή στα γυρίσματα της ταινίας του Νίκου Κουρού “Μια νύχτα στην κόλαση”

2 Min Read

Ανοιχτό κάλεσμα απευθύνει ο Κοζανίτης δημιουργός Νίκος Κουρού σε όποιον ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στη νέα του ταινία με τίτλο «Μια νύχτα στην κόλαση», καθώς δύο από τις σκηνές της ταινίας που θα γυριστούν στην περιοχή της Κοζάνης, το Σάββατο 26 Αυγούστου, απαιτούν μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων.

Η ταινία «Μια νύχτα στην Κόλαση», η δεύτερη κατά σειρά ταινία μεγάλου μήκους μετά την περσινή «Ουτοπία» που παράγεται στην περιοχή μας, είναι μια φιλόδοξη κινηματογραφική παραγωγή, μηδενικού προϋπολογισμού, που έχει ως θέμα, το τέρας του φασισμού. Τα γυρίσματα της ξεκίνησαν τον Απρίλιο στην Κοζάνη, ενώ μέρος τους πραγματοποιήθηκε και στην Αθήνα.

- Advertisement -

Στην ταινία παίζουν επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιοί, με επικεφαλής την Καίτη Φίνου σε ρόλο έκπληξη, ενώ πλάι της η Αλίκη Παπαχελά-γνωστή μας από την πολύκροτη υπόθεση της κατάληψης του City Plaza, η Άννα Πορφύρη, ο Σταμάτης Παγασαίος, ο Παναγιώτης Νάκος και από τους Κοζανίτες και Πτολεμαιδιώτες ηθοποιούς οι Γιώργος Κοντορίκος, Γιώργος Παφίλης, Δημήτρης Συνδουκάς, Πίστη Κρυσταλλίδου, Βαγγέλης Τζιμόπουλος, Μάκης Δαβιδόπουλος, Τόλης Σιαραμπής, Κώστας Ιωαννίδης, Κατερίνα Τζιομπάνου, Σάκης Τριανταφύλλου, Λένα Σιακαβάρα, Κατερίνα Τσιάρα, Κωνσταντίνα Τεντόγλου και πολλοί άλλοι.

 

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 6946336634, ή στους προσωπικούς λογαριασμούς Facebook και Twitter του Νίκου Κουρού.

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

Κατάστημα ηχητικών καλύψεων Δημήτρης Γκλούμπος

Άνθη-Φυτά ΤΣΑΜΠΟΥΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ & ΤΣΑΜΠΟΥΡΗΣ  Κ. ΟΕ-ΚΟΖΑΝΗ

Ξενοδοχείο ‘’ΑΝΕΣΙΣ’’

Καφενείο ‘’ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ’’-ΚΟΖΑΝΗ

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΝΤΕΡΟΥ-ΣΙΑΤΙΣΤΑ

ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΑΦΟΙ ΟΕ Προιόντα χαλκού

TOP CHANNEL-ΚΟΖΑΝΗ

ΕΠΙΠΛΑ ΦΟΥΚΑΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Επισκευές Αυτοκινήτων Αφοι ΖΟΡΜΠΑ-ΚΟΖΑΝΗ

Φωτογραφείο DIGITAL PHOTO-KOZANH

Κομμωτήριο ‘All About Hair & Him by Glykeria’-ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Κομμωτήριο ‘Alex’-ΚΟΖΑΝΗ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ-ΚΟΖΑΝΗ

Κατάστημα ενδυμάτων ‘Συν + Π. Κουκουλόπουλος-ΚΟΖΑΝΗ

ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ‘’DOT PRINT’’-ΚΟΖΑΝΗ

Μοιραστείτε την είδηση