Άνοιξαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ανταλλαγής νέων (18-26 ετών) στο Βέλγιο από τον ΟΕΝΕΦ

2 Min Read

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στο ιδιαίτερα καινοτόμο project με τίτλο StudioStar, που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Algemene Dienst Jeugdtoerisme ADJ και της Εθνικής Υπηρεσίας Νέων / SNJ Luxembourg και υλοποιείται σε συνεργασία με το δίκτυο Quality Label for Youth Centers του Συμβουλίου της Ευρώπης. 

Απώτερος σκοπός του προγράμματος είναι νέες και νέοι από διάφορες χώρες να συμμετέχουν σε μια δημιουργική διαδικασία και να εκφράσουν τις απόψεις τους σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Στο πλαίσιο αυτό σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων με τίτλο “StudioStar 2024”, το οποίο αφορά συμμετέχοντες/ουσες ηλικίας 18 έως 26 ετών. 

- Advertisement -

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαπολιτισμικές δραστηριότητες, προωθώντας την κατανόηση και την ενότητα μέσα από ένα ελκυστικό πρόγραμμα. Επιπλέον, θα εξερευνήσουν την πρωτεύουσα του Βελγίου και θα ξεναγηθούν στους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανταλλαγής νέων που στοχεύει στην ενδυνάμωση των νέων, στην προώθηση μιας βαθιάς κατανόησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στην ενθάρρυνση της δημιουργικής έκφρασης.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με Ευρωπαϊκούς φορείς νεολαίας, αναζητούμε 5 άτομα, από 18 έως 26 ετών, που θα εκπροσωπήσουν τον Όμιλο Ενεργών Νέων Δυτικής ΜακεδονίαςEurope Direct Δυτικής Μακεδονίας στο Βέλγιο, στο training centre “Destelheide”. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του προγράμματος είναι από 1 έως 7 Σεπτεμβρίου 2024 (συμπεριλαμβανομένων των ημερών άφιξης και αναχώρησης).

Κάντε αίτηση συμμετοχής εδώ, μέχρι τις 8 Ιουλίου:

https://forms.gle/Z7WaUUt5bg4F4aVt6

Οι συμμετέχοντες/ουσες επιβαρύνονται με τυχόν έξοδα μετακίνησης, αν το κόστος μετακίνησης ξεπεράσει το ποσό των 309€, σύμφωνα με τους κανόνες του Erasmus+. Η επιβεβαίωση της θέσης γίνεται με την κατάθεση του ποσού των 30€ εφόσον επιλεγείτε. Τα έξοδα διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν πλήρως για όλους/όλες τους/τις συμμετέχοντες/ουσες.

Μείνετε συντονισμένες/οι για τις δράσεις μας: 

Active Youths: https://shorturl.at/chjpY

Europe Direct Western Macedonia: https://shorturl.at/IJP56

Μπες και συ στο κανάλι ενημερώσεων του ΟΕΝΕΦ στο Viber!

Μείνε συντονισμένος/η για τις δράσεις, προσκλήσεις και νέα μας. Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο για εγγραφή: https://shorturl.at/lyOR3

 Οι Νέοι Μπροστά!

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση