Αντιδρά ο Δήμος Κοζάνης στη μεταφορά του παραρτήματος του ΕΑΠ από την Κοζάνη στην Έδεσσα- Άγνοια δηλώνει το Υπουργείο Παιδείας

1 Min Read

To θέμα της μεταφοράς της  από την Κοζάνη στην Έδεσσα του Παραρτήματος του Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), το οποίο “ανακοίνωσε” με ανάρτηση της στο facebook η βουλευτής Πέλλας  του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, τέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Λάζαρο Μαλούτα, εκφράζοντας τη δυσφορία του και ζητώντας να ενημερωθεί για τις κινήσεις του Δήμου Κοζάνης.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αντώνης Κύρινας ενημέρωσε το σώμα πως από την Πέμπτη ο Δήμαρχος Κοζάνης είχε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΑΠ ζητώντας εξηγήσεις για την απόφαση και πως ο Δήμος είναι αποφασισμένος να θέσει το ζήτημα στο υψηλότερο επίπεδο (προφανώς το Πρωθυπουργικό Γραφείο ή τον Υπουργό Παιδείας).

- Advertisement -

Αξιοσημείωτη η ενημέρωση από τον δημοτικό σύμβουλο Μ. Κουτσοσίμο που δήλωσε πως είχε επαφή την Παρασκευή το πρωί με τον Γ.Γ. του Υπουργείο Παιδείας, που βρισκόταν στην Κοζάνη και ο οποίος του δήλωσε άγνοια για το θέμα, σημειώνοντας πως πρόκειτο για απόφαση του ΕΑΠ.

 

Μοιραστείτε την είδηση