Αρρωστημένοι με θητεία στο κοινοβούλιο !!!Tου Γιώργη Μασσαβέτα

3 Min Read

Αρρωστημένα μυαλά υπάρχουν παντού. Σε ολόκληρο τον πλανήτη. Τα οποία, στις μέρες μας, εκδηλώνονται προκλητικώς.

Όπως οι αρνητές της πανδημίας και οι …αντιστασιακοί της μάσκας ή του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Για τους οποίους τα δύο εκατομμύρια νεκροί, που μας έχει ως τώρα κοστίσει ο ιός της Covid 19, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά μόνον ένα τέχνασμα, ένα κατασκεύασμα, παγκόσμιων σκοτεινών δυνάμεων, που θέλουν να επιβάλλουν την κυριαρχία τους σε όλες της χώρες της γης. Μια παγκόσμια δικτατορία.

Όπως οι «άρρωστοι», στον φανατισμό τους, οπαδοί του απελθόντος προέδρου των ΗΠΑ. Οι ανήκοντες στο συνωμοσιολογικό κίνημα QAnon. Κατά το οποίο μια διεθνής συνωμοσία, αποτελούμενη από μια ελίτ πολιτικών …παιδεραστών, σε συνεργασία με διεφθαρμένους επιχειρηματίες και αναξιόπιστα, στρατευμένα μέσα ενημέρωσης που παράγουν fake news, στέρησε την νίκη από τον Τραμπ για να καταστήσει πλανητάρχη τον «διεφθαρμένο» Τζο Μπάϊντεν. Κίνημα που απέκτησε παρακλάδια και στην Ευρώπη. Με ισχυρότερο, για την ώρα, εκείνο της Γερμανίας. Με την επωνυμία Q Patrioten 24.

Στη χώρα μας αυτές τις απόψεις προωθούν έντυπα με το «κύρος» της «Ελεύθερης Ώρας», του «Μακελειού», εν μέρει δε και της «Δημοκρατίας». Αλλά για να μην υστερούμε, έχουμε άλλα, δικά μας, πρωτότυπα, αρρωστημένα μυαλά. Όπως αυτούς που ξεσηκώνονται για τα …δημοκρατικά δικαιώματα του αρχισφαγέα της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα. Που κάνει απεργία πείνας γιατί τον κρατούν στον Δομοκό, ενώ εκείνος προτιμά τον Κορυδαλλό. Να είναι πιο κοντά στα μελίσσια του.

Αν επρόκειτο μόνον για τα θολωμένα μυαλά μερικών νεαρών, της συνομοταξίας των «μπαχαλάκηδων», που προσβλέπουν στον άγριο μακελάρη ως… «ήρωα επαναστάτη», και οργανώνουν εκδηλώσεις συμπαράστασης και διαμαρτυρίας σε πανεπιστημιακούς χώρους, θα ήταν μικρότερο το κακό. Αλλά, δυστυχώς, βλέπουμε να κινητοποιούνται υπέρ αυτού και 15 κορυφαία πολιτικά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ανάμεσα στα οποία και οι πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Γιαννακάκη, Αννέτα Καββαδία, Γιώργος Κυρίτσης, Νίκος Μανιός, Μαρία Κανελλοπούλου και Τριαντάφυλλος Μηταφίδης. Χωρίς η ηγεσία του κόμματος να διαχωρίζει την θέση της. Όπερ σημαίνει ότι του καλύπτει σιωπηρώς. Για να μην ενοχληθούν οι, φίλα κείμενοι έναντι των «μπαχαλάκηδων», νεολαίοι του κόμματος.

Ύστερα αναρωτιούνται, δια στόματος Πολάκη, και όχι μόνον, γιατί έχασαν την μεσαία τάξη, τους απλούς ανθρώπους με την κοινή λογική και τον σεβασμό στους θεσμούς και τους κανόνες της Δημοκρατίας.

g[email protected]

Μοιραστείτε την είδηση