Αύριο η τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου

2 Min Read

Αύριο θα δώσουν τις τελικές τους μάχες οι ομάδες του 4ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική κατηγορία. Ο Μακεδονικός Φούφα έχει ήδη βγει μαθηματικά, πρωταθλητής του ομίλου από την προηγούμενη αγωνιστική καθώς, η διαφορά του από τη δεύτερη ομάδα είναι πέντε βαθμοί. 

Ο Μακεδονικός Φούφα «έδειξε τα δόντια» του από νωρίς και δίκαια κέρδισε την άνοδο. Τις άλλες δύο θέσεις που θα οδηγήσουν στη Γ’ εθνική διεκδικούν τέσσερις ομάδες. Δύο εκ των Πύρασος Νέας Αγχιάλου, Δωτιέα Αγιάς, Διγενής Νεοχωρίου και Α.Ο. Στυλίδας θα συνοδεύσουν τον Μακεδονικό Φούφα την επόμενη αγωνιστική σεζόν, στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. 

Την περασμένη Κυριακή ο Μακεδονικός Φούφα έφυγε με 0-2 από τη Στυλίδα, ο Δωτιέας Αγιάς «διέλυσε» τον Πυρσό Γρεβενών μέσα στο «σπίτι» του με 0-8 και ο Διγενής Νεοχωρίου με τον Αστέρα Καρδίτσας έμειναν στο 0-0.

Αύριο, ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου θα αναμετρηθεί με τον Δωτιέα Αγιάς, ο Αστέρας Καρδίτσας θα υποδεχθεί τον ουραγό Πυρσό Γρεβενών ενώ ο Διγενής Νεοχωρίου θα παίξει τον τελευταίο του αγώνα με την τοπική ομάδα της Στυλίδας. Ο Μακεδονικός Φούφα θα εκτίσει το ρεπό του. 

7η  αγωνιστική 

  • Δωτιέας Αγιάς – Πύρασος Νέας Αγχιάλου 
  • Αστέρας Καρδίτσας – Πυρσός Γρεβενών
  • Διγενής Νεοχωρίου – Α.Ο. Στυλίδας

Ρεπό: Μακεδονικός Φούφα

Βαθμολογία 4ου ομίλου 

1 Μακεδονικός Φούφα 15
2 Πύρασος Νέας Αγχιάλου 10
3 Δωτιέας Αγιάς 8
4 Διγενής Νεοχωρίου 8
5 Α.Ο. Στυλίδας 7
6 Αστέρας Καρδίτσας  2
7 Πυρσός Γρεβενών 0

 

Θένια Βασιλειάδου xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση