Τα εκλογικά κέντρα στην ΠΕ Κοζάνης

Επτά κάλπες σε έξι εκλογικά κέντρα θα στηθούν στην ΠΕ Κοζάνης για τις εκλογές Προέδρου και μελών Κεντρικής Επιτροπής στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αύριο Κυριακή. Σε επίπεδο χώρας θα στηθούν συνολικά 1000 κάλπες.

«Για πρώτη φορά ο πρόεδρος και η Κεντρική Επιτροπή μπορούν να εκλεγούν από όλα τα μέλη του κόμματος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος επισημαίνοντας ότι «δικαίωμα ψήφου για την εκλογή του προέδρου έχουν όλοι οι πολίτες που θα πάνε  την Κυριακή και θα γίνουν μέλη του κόμματος, όλοι οι πολίτες που επιθυμούν να συστρατευτούν στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία», και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τεράστια πολιτική επιρροή. Θέλουμε να τον καταστήσουμε αντίστοιχα κοινωνικά παρεμβατικό και οι εκλογές την ερχόμενη Κυριακή θα είναι σταθμός σε αυτήν τη διαδικασία».

 

Τα εκλογικά τμήματα στην ΠΕ Κοζάνης

Στο εκλογικό τμήμα της Κοζάνης στο «Κοβεντάρειο» θα στηθούν δυο κάλπες μια για την Κοζάνη και μια για την περιοχή του Ελλησπόντου. Στην Πτολεμαϊδα κάλπη θα στηθεί στο Δημαρχείο της πόλης στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου και στην Σιάτιστα στην δημοτική βιβλιοθήκη. Η κάλπη για το Πρωτοχώρι και την περιοχή Ελίμειας θα στηθεί στο πνευματικό κέντρο της Ανω Κώμης και για τα Σέρβια στο δημαρχείο. Στην περιοχή του Τσοτυλίου θα στηθεί κάλπη στα γραφεία της ΟΜ στην κεντρική πλατεία.

Όλγα Τουφεγγοπούλου www.xronos-kozanis.gr