Αύριο βγαίνει η απόφαση της ένστασης του Μακεδονικού

1 Min Read

Μια μέρα απέμεινε για να μάθουμε το τι μέλει γενέσθαι με την ένσταση του Μακεδονικού, καθώς χθες υποβλήθηκαν τα υπομνήματα από τον Μακεδονικό και τη Λευκίμμη που είχε ζητήσει η έδρα.

Η Κοζάνη, η Λευκίμμη, ο Μακεδονικός και ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς αν ο Μακεδονικός κερδίσει την έφεση θα του κατοχυρωθεί ο τελευταίος αγώνας που είχε χάσει από τη Λευκίμμη, παίρνοντας έτσι την πρωτιά στον όμιλο, αφήνοντας πίσω την Κοζάνη ενώ η Λευκίμμη θα πέσει κατηγορία και τη θέση της θα πάρει ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας.

Έχει περάσει ενάμισης μήνας από το τέλος του πρωταθλήματος και οι ομάδες περιμένουν υπομονετικά το δικαστικό σήριαλ του Μακεδονικού που δεν έχει σταματημό. Την ερχόμενη Κυριακή θα έπρεπε να διεξάγεται η 4η αγωνιστική των μπαράζ, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό και ακόμη δεν έχουμε καταλήξει στο ποιες ομάδες θα συμμετέχουν σε αυτά. Οι ομάδες παραμένουν ζεστές κάνοντας προπονήσεις και συμμετέχοντας σε φιλικά παιχνίδια.

Η ΕΠΟ αναμένει την δικαστική απόφαση, ώστε να ορίσει την ημερομηνία έναρξης του  μίνι πρωταθλήματος, με πιθανή ημερομηνία την Τετάρτη 11 Μαΐου.

Θένια Βασιλειάδου xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση