Χάλκινο μετάλλιο για αθλητή της «Μακεδονικής Δύναμης» στα Τίρανα

1 Min Read

Βραβεύτηκε και η διαιτητής Αναστασία Κουτρότσιου

Με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές του και το εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ανδρών και νέων γυναικών επέστρεψε από τα Τίρανα της Αλβανίας ο Πρωταθλητής Ευρώπης και αθλητής της «Μακεδονικής Δύναμης», Ραφαήλ Ιωάννης Μαρέτης. 

- Advertisement -

Ο Ραφαήλ Ιωάννης έχει στο βιογραφικό του ήδη δύο ευρωπαϊκούς τίτλους και θα διεκδικήσει το φθινόπωρο μια θέση στο βάθρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων συνοδευόμενος από τον προπονητή του Χρήστο Αλμασίδη. 

Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα Τίρανα συμμετείχαν πάνω από 1700 αθλητές από 450 ευρωπαϊκά σωματεία και συλλόγους ενώ η Αναστασία Κουτρότσιου βραβεύθηκε για δεύτερη φορά μέσα στο 2024 ως η καλύτερη διαιτητής. 

Την Κυριακή 16 Ιουνίου, μετά το πέρας του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος συλλογών στα Τίρανα της Αλβανίας, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ταεκβοντό βράβευσε την Αναστασία Κουτρότσιου ως την καλύτερη διαιτητή του πρωταθλήματος. Το ίδιο συνέβη και πριν δύο μήνες στο Ντακάρ της Σενεγάλης, στο Αφρικανικό Ολυμπιακό τουρνουά όπου βραβεύθηκε ως η καλύτερη διαιτητής της διοργάνωσης από την Παγκόσμια Ομοσπονδία. 

Μοιραστείτε την είδηση