Χάρης Κάτανας: Η διεκδίκηση της περιφέρειας δυτικής Μακεδονίας δε μπορεί να είναι δεύτερη επιλογή επειδή δε κερδίσαμε τη βουλευτική έδρα ή επειδή δε πήραμε μια θέση από την κυβέρνηση

1 Min Read

Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για την όλη την ομάδα του συνδυασμού Πορεία Δημιουργίας, καθώς όλοι μας εκπροσωπούμε επάξια τις τοπικές μας κοινωνίες, έχοντας κοινό όραμα την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

🔹Η διεκδίκηση της περιφέρειας δυτικής Μακεδονίας δε μπορεί να είναι δεύτερη επιλογή επειδή δε κερδίσαμε τη βουλευτική έδρα ή επειδή δε πήραμε μια θέση από την κυβέρνηση. Για εμάς η δυτική Μακεδονία η στάση ζωής και απόλυτη προτεραιότητα.

- Advertisement -

🔸Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να ξεκινήσουμε ένα νέο δημιουργικό κύκλο, να ολοκληρώσουμε τις παρεμβάσεις που ξεκίνησαν και να υλοποιήσουμε αυτές που χρειάζεται η περιοχή μας ώστε να συμβαδίσει στα νέα δεδομένα.

🔹Όλοι εμείς ζητάμε τη δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη. Γιατί μόνο έτσι θα προχωρήσουμε μπροστά και θα αξιοποιήσουμε τις δυνατότητές μας.

🔸Πάμε δυνατά, όλοι μαζί, για μία Δυτική Μακεδονία με σύγχρονες υποδομές, επιχειρηματικές ευκαιρίες και νέες καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας για όλες και όλους.

🔹Το μέλλον της Περιφέρειάς μας είμαστε όλες και όλοι εμείς. Το συμφέρον του τόπου μας είναι συμφέρον για το μέλλον των παιδιών μας. Η Δυτική Μακεδονία μας ενώνει και πρέπει να πάμε μπροστά όλοι μαζί, με το Γιώργο Κασαπίδη, από την πρώτη Κυριακή!

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση