Χάρης Τσεβεκίδης: Δεν έγινε από πλευράς μου, καμία αναφορά σε ονόματα που έχουν εργασιακή σχέση, αλλά εποικοδομητική (ελπίζω) κριτική στο δομικό σχεδιασμό του ΕΟΔΥ

1 Min Read
Με ανάρτηση του στο facebook ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης Χάρης Τσεβεκίδης αναφέρθηκε σε όσα δήλωσε την Παρασκευή ο Συντονιστής του ΕΟΔΥ στη Δυτική Μακεδονία Ιορδάνης Ρωμιόπουλος:
Θεωρώντας, τελικά εσφαλμένα, ότι η τοποθέτησή μου όσο αφορά στο τμήμα (όχι ολότητα) των αστοχιών του κεντρικού σχεδιασμού στην αντιμετώπιση της Πανδημίας ήταν και είναι καθαρή, δεν έδωσα μέχρι στιγμής εξηγήσεις. Από την άλλη, πιστεύω πως δικαιούμαι προσωπικής προτεραιοποίησης αναγκών ή καταστάσεων δεν που χρήζουν δημοσιοποίησης.
Στα χρόνια όμως της ανθρωποφαγίας, του εύπεπτου μηδενισμού, της άκριτης σπίλωσης, θα πρέπει να αναλωνόμαστε σε εξηγήσεις τύπου big brother, για να γίνουμε κατανοητοί.
Ως Πρόεδρος Ι.Σ., τιμώ το σύνολο των τίμιων συναδέλφων, πόσο μάλλον αυτών που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή της μάχης.
Δεν έγινε από πλευράς μου, καμία αναφορά σε ονόματα που έχουν εργασιακή σχέση, αλλά εποικοδομητική (ελπίζω) κριτική στο δομικό σχεδιασμό του Οργανισμού, που εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ελλειμματικός.
Η αγωνία και οι προθέσεις όλων, θέλω να πιστεύω, είναι αγαθές.
Η εκτίμηση μου στο πρόσωπο, στο ήθος, και επιστημονικό κύρος του κ Ρωμιόπουλου αλλά και του συνόλου των συνεργατών του, τεράστια όπως και το έργο που έχει επιτελέσει ως σήμερα.
Η μάχη συνεχίζεται κανένας δεν περισσεύει!!!
Μοιραστείτε την είδηση