Δακής: Η νεολαία στο επίκεντρο- Με νέους και νέες από την Κοζάνη συναντήθηκε ο Γιώργος Δακής

1 Min Read

Το βήμα στους νέους της περιοχής έδωσε το βράδυ της Δευτέρας, ο υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Κοζάνης Γιώργος Δακής. Ο κ. Δακής προγραμμάτισε μια συνάντηση με νέες και νέους της Κοζάνης στο καφέ «Μπλε Ελάφι» ακούγοντας από πρώτο χέρι τα προβλήματα που απασχολούν τη νέα γενιά αλλά και τις σκέψεις της για το αύριο.

«Πρωταρχικό μέλημα η στήριξη της νεότητας! Θέλουμε μια νεολαία δυναμική, καθώς είναι το μέλλον της κοινωνίας μας, η καρδιά και η ψυχή μας. Οι νέοι έχουν ανησυχίες και προβληματισμούς και τους εισπράξαμε στη συνάντηση που είχαμε. Το γένος μας προσδοκά νέους με γνώση και κατάρτιση, νέους ανταγωνιστικούς που θα μπορέσουν να ανεβάσουν ακόμη πιο ψηλά την πατρίδα μας» είπε ο κ. Δακής αμέσως μετά τη συνάντηση.

- Advertisement -

Το σημαντικό ρόλο των νέων εξήρε και κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής του εμφάνισης το μεσημέρι της Δευτέρας στον ΑΝΤ1. Ο κ. Δακής εμφανίστηκε στο μεσημεριανό δελτίο με την Μαρία Σαράφολγου. Η προγραμματισμένη προεκλογική ομιλία του για την Κοζάνη έχει οριστεί για την Δευτέρα 15 Μαϊου στις 19:30 στην Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού και για την Πτολεμαϊδα την Τετάρτη 17 Μαϊου την ίδια ώρα στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαϊδας.

Μοιραστείτε την είδηση