Κοζάνη Τόπος Να Ζεις: Επίσκεψη σε Πολύμυλο, Καπνοχώρι , Νέα Καρδιά και Κοίλα

2 Min Read

Τα χωριά Πολύμυλο και Καπνοχώρι επισκέφτηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης Χάρης Κουζιάκης συνοδευόμενος από μέλη της δημοτικής κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις».

Κατά την επίσκεψή του αυτή, ο κ. Κουζιάκης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον τόπο τους. Ο κ. Κουζιάκης εισέπραξε την αγωνία των κατοίκων για την ερημοποίηση του τόπου. Ο κ. Κουζιάκης ανέπτυξε τις προτάσεις της δημοτικής κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» για παρεμβάσεις με στόχο την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της ευρύτερης περιοχής και τη σημασία που έχει για τον ίδιο και την παράταξη του η ισόρροπη ανάπτυξη όλων των τοπικών κοινοτήτων.

Η περιοδεία του υποψήφιου Δημάρχου Κοζάνης Χάρη Κουζιάκη και μελών του συνδυασμού «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» συνεχίστηκε με επισκέψεις στους οικισμούς Νέας Καρδιάς και Κοίλων. Ο κ. Κουζιάκης συνομίλησε με τους κατοίκους των δύο οικισμών, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και η παράταξη του ως Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε ζήτημα που αφορά τους δημότες του Δήμου Κοζάνης χωρίς να επικαλείται τα άλλοθι περί αρμοδιοτήτων ή όχι του Δήμου. Απαντώντας στην αγωνία των κατοίκων για το υψηλό κόστος θέρμανσης ο κ. Κουζιάκης τόνισε τη σημασία της διεκδίκησης ισχυρών ανταποδοτικών από τις Επενδύσεις ΑΠΕ και την αξιοποίηση αυτών προς την κατεύθυνση  της σταδιακής απεξάρτησης από ορυκτά καύσιμα και αντικατάστασης της απαραίτητης ενέργειας από ΑΠΕ.

Δείτε το βίντεο στο παρακάτω link:  https://fb.watch/neIGDFmbhs/

Κοζάνη 23/09/2022

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

Μοιραστείτε την είδηση