Διαδικασίες συγκρότησης συνδυασμού για τις δημοτικές εκλογές κίνησε κι επίσημα ο Ν. Τσιαρτσιώνης

1 Min Read

Την πρόθεσή του να κατέβει ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, συγκροτώντας έναν ανεξάρτητο συνδυασμό, όπως αναφέρει, εκδήλωσε και επίσημα ο πρώην βουλευτής και υπουργός Νίκος Τσιαρτσιώνης.
Ο κ. Τσιαρτσιώνης υπογράφει το παρακάτω κείμενο εκ μέρους της πρωτοβουλίας «Ενεργών Δημοτών» και κάνει άνοιγμα σε όλους όσοι θέλουν να συμμετέχουν:
Τον ερχόμενο Μάιο του 2019, θα διεξαχθούν οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση της χώρας. Η συμμετοχή του κάθε πολίτη είναι ταυτόχρονα και δικαίωμα και υποχρέωση, προκειμένου με την επιλογή του να προκύψουν οι καλύτερες και ικανότερες διοικήσεις για τον ίδιο και τον τόπο του.
Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Κοζάνης θα χρειαστεί την ενεργοποίηση των δημοτών του για την αντιμετώπιση μιας αποδεδειγμένα πλέον δύσκολης και κρίσιμης περιόδου που διέρχεται ο τόπος. Η ενεργοποίηση αυτή είναι το απαραίτητο στοιχείο για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.
Για τον σκοπό αυτό αποφασίστηκε η έναρξη μιας ανοιχτής διαβούλευσης για την συγκρότηση ενός ανεξάρτητου συνδυασμού που θα διεκδικήσει στις επερχόμενες εκλογές την έγκριση των δημοτών μας. Οι δημότες που επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Μοιραστείτε την είδηση