Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής Κοζάνης – Συναυλία Μουσικής Δωματίου

2 Min Read

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 20:00μ.μ. στο Λαογραφικό Μουσείο της πόλης, η πρώτη από μια σειρά συναυλιών του παράλληλου φεστιβάλ του Διεθνούς Σεμιναρίου Μουσικής Κοζάνης με τη συμμετοχή των καθηγητών του σεμιναρίου. Ο Νικολός Δημόπουλος, Α΄ κορυφαίος φλαουτίστας της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, με ιδιαίτερη δισκογραφική και συναυλιακή δραστηριότητα και ιδρυτικό μέλος του ΔΣΜΚ και ο Δημήτρης Δημόπουλος, σολίστ πιάνου με δισκογραφική παρουσία σε παραγωγές γνωστών εταιριών του εξωτερικού και συναυλιακή δραστηριότητα σε διεθνές επίπεδο, ερμήνευσαν ένα πρόγραμμα μουσικής δωματίου με τα έργα:
J. S. Bach: Σονάτα σε σι ελάσσονα, BWV 1030
C. Reinecke: Σονάτα “Undine”, έργο 167
Fr. Kuhlau: Introduction and Rondo, έργο 98a
Ph. Gaubert: Nocturne and Allegro Scherzando
B. Bartók: Suite paysane hongroise
Οι βραδινές συναυλίες του παράλληλου Φεστιβάλ είναι ανοικτές στο μουσικόφιλο κοινό της πόλης. Το ΔΣΜΚ υπόσχεται στους πολίτες της πόλης ένα πλούσιο μουσικό τοπίο και τους ευχαριστεί για την μέχρι τώρα συγκινητική συμμετοχή τους.
Ενημερωθείτε για τα νέα, το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις του ΔΣΜΚ από την επίσημη ιστοσελίδα του ΔΣΜΚ (https://kozanimusic.com ), την επίσημη ιστοσελίδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης (http://dipethekozanis.gr ), καθώς και τις αντίστοιχες ιστοσελίδες facebook του θεσμού (https://www.facebook.com/seminariomousikiskozanis/ ) και του οργανισμού (https://www.facebook.com/dipethekozanis/).
Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής Κοζάνης, 20-31 Αυγούστου: 12 ημέρες μουσικής, 15 συναυλίες, 10 διαφορετικοί χώροι διεξαγωγής δράσεων, 5 διαλέξεις, 2 διαγωνισμοί, μαθήματα, εργαστήρια, ηχογραφήσεις.
Παραγωγή ΔΣΜΚ: ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Διονύσης Μαλλούχος
Τηλεφωνικό Κέντρο: 24610-24062 e-mail: [email protected]
Χορηγοί:
Αμερικανικό Προξενείο Θεσσαλονίκης (σεμινάριο και συναυλία 30ης Αυγούστου), Πιάνα Γιαννακίδη (χορηγία πιάνου συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης), ΕΡΤ (χορηγός επικοινωνίας).

Μοιραστείτε την είδηση