Διεθνής πρωτιά για το 3ο ΓΕΛ Κοζάνης

2 Min Read

Την πρώτη θέση στον 7ο διεθνή διαγωνισμό «Ποντιακός Ελληνισμός: Μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον», κατέλαβαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης, με το ντοκιμαντέρ που έφτιαξαν και οι κόποι τους, απέδωσαν καρπούς.

Ο υπεύθυνος καθηγητής του προγράμματος, Γιώργος Πελεκούδας, ανέφερε πως ένδεκα μαθητές του σχολείου δούλεψαν με προθυμία και φιλότιμο κατά τη διάρκεια του φετινού σχολικού έτους, 2022-23 και πέτυχαν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο η πρώτη θέση σε έναν διαγωνισμό, αλλά η διάθεση για συνεργασία, έρευνα και η ουσιαστικότερη γνωριμία μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών έξω από τη σχολική αίθουσα.

- Advertisement -

«Ως υπεύθυνος εκπαιδευτικός του προγράμματος θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τις μαθήτριες της Γ΄ Τάξης, Τεμερτζίδου Ελισάβετ και Πασχαλίδου Πηνελόπη για τη συμμετοχή τους στη φετινή προσπάθεια, αλλά και στην πολύτιμη βοήθειά τους σε παλαιότερες εκδηλώσεις του σχολείου και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία στο μέλλον που ανοίγεται μπροστά τους. Επίσης, θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τους μαθητές της Β΄ τάξης για την άψογη συνεργασία μας, Χατζή Οδυσσέα, Τριανταφύλλου Παναγιώτα, Τριανταφυλλίδου Δέσποινα, Στεργίου Νίκο, Φωτόπουλο Δημήτρη, Χαριτωνίδη Φρίξο, Τρευλόπουλο Σάκη, Χατζημανώλη Χαράλαμπο, Χατζηδάμο Παναγιώτη. Ήταν χαρά και τιμή για μένα η συνεργασία μας πέρα από το καθιερωμένο μάθημα. Επίσης, ευχαριστώ  τους συναδέλφους : Τερλίδη Μηνά και Παντελίδη Παντελή για τη συμμετοχή τους, όπως και τον Διευθυντή, κ. Κεχαγιά Χρήστο για τη συμβολή του στην προμήθεια του απαραίτητου τεχνικού εξοπλισμού» σημείωσε ο κ. Πελεκούδας.

Μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα στις σελίδες του «Χ» για την ομάδα των μαθητών εδώ, αλλά και να δείτε την υπέροχη δουλειά που έκαναν τα παιδιά, με το ντοκιμαντέρ, στο You Tube εδώ.

Θένια Βασιλειάδου

Μοιραστείτε την είδηση