Δήλωση του Τομεάρχη Αγροτικού της Ν.Δ. Γ. Κασαπίδη μετά τη συνέντευξη του Υπουργού κ. Αποστόλου στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1

1 Min Read

“Τραγική η φιγούρα του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου, ο οποίος εκνευρισμένος επέρριπτε ευθύνες στους αγρότες και σε κόμμα της αντιπολίτευσης ότι άδικα διαμαρτύρονται για υπερφορολόγηση του γεωργικού εισοδήματος από την παρούσα Κυβέρνηση.

Ρωτάμε τον κ. Αποστόλου να μας πει πότε έλεγε την αλήθεια στους αγρότες: το 2015 όταν παραμονές του δημοψηφίσματος τους καλούσε να ψηφίσουν όχι για την αποτροπή λήψης μέτρων βαριάς και άδικης φορολόγησης, τα οποία χαρακτήρισε ως μέτρα ταφόπλακα της ελληνικής γεωργίας ή οκτώ (8) μήνες μετά τη Βαρουφάκεια διαπραγμάτευση που οδήγησε στη λήψη και εφαρμογή των μέτρων αυτών από την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;

- Advertisement -

Ενημερώνουμε τον κ. Αποστόλου ότι οι Έλληνες αγρότες αρχίζουν ήδη να νιώθουν τα ψέματά του και της Κυβέρνησής του στο πετσί τους.

Δικαίως, λοιπόν του αποδίδουν το χαρακτηρισμό του νεκροθάφτη της ελληνικής γεωργίας που ο ίδιος διεκδίκησε με την πολιτική του δειλία και υποκρισία απέναντι σε καίρια αγροτικά ζητήματα”.

Μοιραστείτε την είδηση