Δηλώστε συμμετοχή στο εργαστήριο ομαδικού δημιουργικού κολλάζ υφασμάτων και μεικτών υλικών, της ομάδας επανάχρησης Re‘τ’άλλοι, στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας

2 Min Read

Ελεύθερες βελονιές, χωρίς περιορισμό ή προϋπόθεση την προηγούμενη γνώση, ή γνώση ραπτικής. Εδώ δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, αρκεί μόνο η διάθεση να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και να δημιουργήσουμε παρέα. 

Ελάτε να γνωρίσουμε τη δημιουργική επανάχρηση, να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία σε υλικά που θα κατέληγαν στη χωματερή και να ανακαλύψουμε μαζί τις ψυχοθεραπευτικές και απελευθερωτικές ιδιότητες του εικαστικού κολλάζ με την τεχνική του slow stitching, με υφάσματα, κορδέλες, νήματα, παλιά κουμπιά και ό,τι μας περιμένει στη φύση. 

Στο χώρο θα βρείτε ό,τι χρειάζεται, αλλά μπορείτε να φέρετε και ό,τι θα θέλατε να αποκτήσει μια άλλη ζωή (κομμάτι από μη λειτουργικό ρούχο/σεντόνι, δαντέλες κ.α.) ώστε να μπει στο κολλάζ. 

Για τα άτομα που δεν επιθυμούν ή δεν είναι εφικτό να χρησιμοποιήσουν βελόνα και κλωστή, θα υπάρχει εναλλακτική.

Με την έναρξη του εργαστηρίου θα περιηγηθούμε στο πάρκο, με σκοπό τη συλλογή εικόνων, υλικών, την έμπνευση. Το θέμα του έργου, μπορεί να είναι κοινό και θα αποφασιστεί την ώρα του εργαστηρίου, από τα άτομα που συμμετέχουν.

Για δήλωση συμμετοχής στο εργαστήριο επανάχρησης πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για το 1ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας που διοργανώνει η ΕΨΥΚΑ και ο Δήμος Κοζάνης πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα επανάχρησης Re‘τ’άλλοι, της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, επικοινωνήστε στο [email protected] και στο 2461049799. 

Μοιραστείτε την είδηση