Δήμαρχος Κοζάνης: Στοίχημα να παραδοθεί το Κολυμβητήριο νωρίτερα από τα δύο χρόνια

2 Min Read

“Στοίχημα για μας είναι να τελειώσει νωρίτερα από τα δύο χρόνια το Κολυμβητήριο» δήλωσε ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, ο οποίος επισκέφθηκε χθες το εργοτάξιο για να δει από κοντά την πορεία υλοποίησης του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης.

Ο κ. Κοκκαλιάρης τόνισε ότι η γρήγορη ολοκλήρωση και παράδοση του έργου στους πολίτες αποτελεί στοίχημα της Δημοτικής Αρχής, υπογραμμίζοντας ότι οι πολλές και πολύχρονες καθυστερήσεις που σημειώθηκαν στο παρελθόν για την έναρξη εκτέλεσής του, έχουν ονοματεπώνυμο.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κοκκαλιάρης δήλωσε ότι η δημοπράτηση του έργου έρχεται από την προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο αλλά για να φτάσουμε, όπως είπε, στην υπογραφή της σύμβασης στην παρούσα θητεία και στην τήρηση ενός κανονικού χρονοδιαγράμματος, έπρεπε να ξεπεραστούν πολλά εμπόδια και παραλείψεις.

«Το Κολυμβητήριο έλειψε από τους αθλητές μας, έλειψε από τους πολίτες μας. Στόχος μας η πόλη μας, ο Δήμος μας, να αποκτήσουν γρήγορα την κολυμβητική δομή που τους αξίζει», επεσήμανε στο τέλος ο κ. Κοκκαλιάρης.

Υπενθυμίζεται ότι το κομβικό αυτό έργο με προϋπολογισμό μελέτης 2.490.000€, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο με συγχρηματοδότηση από το Ε.Α.Π. 2012-2016, θα συμβάλλει στη ριζική ανάπλαση και στον απαιτούμενο εκσυγχρονισμό του Κολυμβητηρίου στο ΔΑΚ, παραδίδοντας στους δημότες, με την περάτωσή του, ένα σημείο αναφοράς άθλησης και αναψυχής για μικρούς και μεγάλους.

Τον κ. Κοκκαλιάρη συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Βόμβας (Τεχνικών Έργων) και Γιάννης Ιωαννίδης (Πολιτισμού, Αθλητισμού & Βιβλιοθήκης).

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση