Δημήτρης Δόκος: Για τις ανάγκες των πολλών όχι για τα κέρδη των λίγων

2 Min Read

Στις Δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη, θα συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, με επικεφαλής την Τίνα Κουζιάκη. Στόχος μας είναι η λέξη ΑΝΑΤΡΟΠΗ να αποκτήσει ουσία και νόημα, προκειμένου η πόλη μας να μπορέσει να απεγκλωβιστεί από το τέλμα στο οποίο την έριξαν οι Δημοτικοί και Περιφερειακοί Παράγοντες όλων των τελευταίων χρόνων. Κάθε πολίτης της Κοζάνης αντιλαμβάνεται ότι η πόλη ερημώνεται και η ποιότητα ζωής υποβαθμίζεται επικίνδυνα. Χάσαμε πολλά στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια από τις επιλογές των ανθρώπων που υστερούσαν διοίκησης.

Δεν έχετε ανάγκη πλέον να χάνετε άλλο χρόνο δίνοντας παράταση σε ένα αδιέξοδο, γι’ αυτό στηρίξτε το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής την Τίνα Κουζιάκη.

Ιδιαίτερα εσείς οι νέοι που έχετε ελπίδες και οράματα μη βασίζεστε σε λύσεις από “ανακυκλωμένα υλικά “ που σας παρουσιάζουν άνθρωποι οι οποίοι  συμμετείχαν σε σημαντικές διοικητικές θέσεις για πολλά χρόνια βάζοντας το στίγμα τους στην καθοδική πορεία τη πόλης.

Δώστε μας τη δύναμη να ανατρέψουμε αυτά που οι άλλες παρατάξεις είτε δημιούργησαν είτε ανέχτηκαν είτε δεν είχαν την τόλμη να αλλάξουν. Ο Πελετίδης στην Πάτρα, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος μας έδειξε ότι μπορούν να συμβούν Μεγάλες αλλαγές και δημιουργικές ανατροπές προς όφελος του συνόλου των πολιτών, αρκεί να υπάρχει αγωνιστική διάθεση και ιδεολογική στόχευση. Τολμήστε το και Στηρίξτε Μας… Δεν έχετε να χάσετε τίποτα, μόνο να κερδίσετε…

Ευχαριστώ

Δόκος Δημήτριος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Μοιραστείτε την είδηση