Δήμος Κοζάνης: Ο διαγωνισμός selfie με έπαθλο δύο ποδήλατα συνεχίζεται μέχρι την 1η Οκτώβρη!

2 Min Read

Παράταση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 1 Οκτωβρίου 2020 παίρνει ο διαγωνισμός selfie φωτογραφίας, που υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων του Δήμου Κοζάνης για την  Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Μπροστά από το Δημαρχείο θα βρείτε το banner της Εβδομάδας Κινητικότητας. Βγείτε μια φωτογραφία, ανεβάστε τη στα Social media και μπείτε στο διαγωνισμό για κλήρωση δύο ποδηλάτων!!

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους του διαγωνισμού:

- Advertisement -

Όροι και προϋποθέσεις selfie contest μέσω των social media:
Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό με έπαθλο δύο ποδήλατα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
1. Φωτογραφηθείτε μπροστά από το banner της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας που βρίσκεται έξω από το Δημαρχείο με το ποδήλατό σας ή με αθλητική ενδυμασία ή κρατώντας στο χέρι σας το εισιτήριο του λεωφορείου με το οποίο μετακινηθήκατε το οποίο να δείχνετε προς την κάμερά σας. Προσοχή, πρέπει να φαίνεται και το banner στη φωτογραφία.
2. Κάντε “like” στη σελίδα «Ευρωπαϊκή  Εβδομάδα Κινητικότητας Δήμου Κοζάνης» στο Facebook ή “follow” στο Instagram @kozanimobilityweek ή και τα δύο.
3. Δημοσιεύστε τη φωτογραφία που βγάλατε είτε στο facebook είτε στο Instagram με τα 3 hashtag #mobilityweek#kozanimobilityweek και #kozanimobilityweek2020.

Μπορείτε να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας μέχρι και την Πέμπτη 1/10/2020, στις 12 το βράδυ. Προσέξτε να έχετε βάλει προηγουμένως τις ρυθμίσεις των δημοσιεύσεων “Δημόσια” γιατί αλλιώς θα είναι άκυρη η συμμετοχή. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες πρέπει να μπορούν να είναι ορατές από όλους .
4. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί  διαδικτυακά  την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στη σελίδα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας Δήμου Κοζάνης στις 11.00 το πρωί. Θα ανακοινωθούν δύο (2) νικητές και κάθε ένας θα πάρει από ένα (1) ποδήλατο.
5. Ο κάθε πολίτης μπορεί  να συμμετέχει μόνο μια (1) φορά, είτε μέσω Facebook είτε μέσω Instagram. Αποκλείονται οι πολλαπλές συμμετοχές ιδίου ατόμου από πολλαπλά  προφίλ. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα είναι έγκυρη μόνο μια συμμετοχή και οι άλλες θα ακυρώνονται.
6. Ισχύουν οι κανονισμοί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Συμμετέχοντες κάτω των 17 ετών συμμετέχουν κατόπιν άδειας γονέων /κηδεμόνων.  .

Μοιραστείτε την είδηση