Διοργάνωση γαστρονομικού event από τον Δήμο Σερβίων Βελβεντού στην 8η Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας “Egnatia EXPO”.

1 Min Read

Η “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2016 – 8η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, από τη στιγμή που έχει περάσει τα όρια της Περιφέρειας μας, αποτελεί μιας πρώτης τάξεως αφορμή για την ανάδειξη τόσο των παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων, όσο και της πλούσιας τοπικής κουζίνας. Ούτως ή άλλως, το μεγάλο στοίχημα για παραγωγούς, μεταποιητές, και εμπόρους είναι  η εξωστρέφεια.

Ένας από τους φορείς που στηρίζει με κάθε μέσο προσπάθειες εξωστρέφειας, είναι ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού, του οποίου τη στήριξη η Έκθεση έχει τη χαρά να απολαμβάνει.

- Advertisement -

Ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού στα πλαίσια της συμμετοχής του στην Έκθεση, πρόκειται να διοργανώσει γαστρονομικό event, την Κυριακή 12 Ιουνίου και ώρα 6.00 μμ στο stand του Δήμου. Θα μαγειρέψει ο διακεκριμένος  Γιώργος Καραβαγγέλας, chef στο εξοχικό «Μετόχι» στο Βελβεντό, με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα από την περιοχή. Το μενού θα περιλαμβάνει κοτόπουλο από ντόπιους πτηνοτρόφους με σως ροδάκινου, και θα σερβίρεται στους επισκέπτες του stand του Δήμου.

Πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος φορέας ή επιχείρηση, από τον κ. Μποτονάκη Σοφοκλή (Τηλ. 6909909500) & στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Τηλ. 24630-27265,  9:30πμ-1:30μμ), αλλά και στο site της έκθεσης, στη διεύθυνση http://www.egnatiaexpo.gr

 

Μοιραστείτε την είδηση