Δωρεά υπερσύγχρονου εξοπλισμού του Ιδρύματος Στάυρου Νιάρχου στην Καρδιολογική Κλινική του “Μαμάτσειου” Νοσοκομείου Κοζάνης

1 Min Read

Στη δωρεά καρδιολογικών μόνιτορ ασθενών με δυνατότητα μέτρησης επεμβατικής πίεσης και καρδιακής παροχής προχώρησε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προς την Καρδιολογική Κλινική του “Μαμάτσειου” Νοσοκομείου Κοζάνης.

Η δωρεά των μηχανημάτων αγγίζει τις 100 χιλ. ευρώ και το πρωί της Πέμπτης στην Κοζάνη πραγματοποιήθηκε η τιμητική εκδήλωση προς το ίδρυμα από τη διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου.

- Advertisement -

“Είναι μια πολύ ευχάριστη μέρα για μας καθώς τιμούμε το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τη μεγάλη του δωρεά. Ελπίζουμε αυτή η κίνηση τους να βρει μιμητές” τόνισε ο Δ/ντης της Καρδιολογικής Κλινικής Στυλιανός Λαμπρόπουλος.

Από την πλευρά του ο  Διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Χιωτίδης σημείωσε πως ” θα προκηρυχθούν 1-2 θέσεις μονίμων καρδιολόγων και στη συνέχεια είναι βέβαιο πως με την επαρκή στελέχωση, τους χώρους που διαθέτουμε και τον εξοπλισμο, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της κλινικής θα αυξηθεί δραστικά. Στο απώτερο μέλλον  στοχεύουμε η καρδιολογική κλινική να αποκτήσει αιμοδυναμικό εργαστήριο ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι διακομιδές στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία “.

Μοιραστείτε την είδηση