Δωρεάν μεταφορά για το συλλαλητήριο του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη από την ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας

2 Min Read


Την κάλυψη των εξόδων της μεταφοράς των πολιτών δήμων της περιοχής προς τη Θεσσαλονίκη το Σάββατο, ανέλαβε η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, μετά από απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου.
Έτσι λεωφορεία θα αναχωρήσουν από περιοχές των δήμων Εορδαίας, Βοϊου και Σερβίων Βελβεντού για να μεταφέρουν τους πολίτες στη Θεσσαλονίκη.
Αναλυτικά:
Εορδαία
Η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας θα διαθέσει λεωφορεία για τη ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά όσων πολιτών του Δήμου Εορδαίας επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 7μ.μ. Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν μπροστά από το Δημαρχείο στις 4 μ.μ.
Βόϊο
Ο Δήμος Βοΐου σε συνεργασία με την ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας θα διαθέσει δύο λεωφορεία για δωρεάν μετακίνηση των πολιτών που θα θελήσουν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018, εργάσιμες ώρες, για τις περιοχές Ασκίου και Σιάτιστας στο Δημαρχείο στη Σιάτιστα, στο τηλέφωνο 2465350106 και για τις περιοχές Τσοτυλίου, Πενταλόφου και Νεάπολης στο Δημοτικό Κατάστημα Τσοτυλίου, στο τηλέφωνο 2468350100.
Ένα λεωφορείο θα αναχωρήσει το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου από τη Σιάτιστα στις 15:00, με σημείο συγκέντρωσης τον αύλειο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Σιάτιστας «Γ. Παπαγεωργίου».
Το δεύτερο λεωφορείο θα αναχωρήσει από το Τσοτύλι στις 15:00, με σημείο συγκέντρωσης έξω από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας και στις 15:30 θα γίνει στάση στη Νεάπολη, έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.
Σέρβια- Βελβεντό
Ο Δήμος Σερβίων–Βελβεντού σε συνεργασία με την ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης των πολιτών που θα θελήσουν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 θα διαθέσει δύο λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση στη Θεσσαλονίκη.
Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 3μ.μ. από το Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων.

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2464350100-131

Μοιραστείτε την είδηση