Ευχαριστήρια επιστολή προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Καρδιολογικής Κλινικής του Μαμάτσειου νοσοκομείου

2 Min Read

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια τους γιατρούς καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Καρδιολογικής Κλινικής του «Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης στο οποίο νοσηλεύτηκε ο πατέρας μου για μια εβδομάδα.

Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε στο χώρο των Νοσοκομείων και με τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι επιτελούν σιωπηρά το έργο τους και διατηρούν το επαγγελματικό τους ήθος. Δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους απλά χωρίς να επηρεάζονται από τον καταιγισμό των αρνητικών πληροφοριών των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

- Advertisement -

Ναι, υπάρχουν προβλήματα στις ξενοδοχειακές μας υποδομές, στην έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, στους προϋπολογισμούς μας, στην γραφειοκρατία που καθυστερεί τις διαδικασίες…..αλλά μην εστιάζουμε μόνο σ’αυτά.

Ας προσπεράσουμε τις μικρότητες και τις ίντριγκες για να δυναμώσουμε όλοι μαζί τα Νοσοκομεία μας: Κοζάνης και Πτολεμαΐδας, Πτολεμαΐδας και Κοζάνης!!!!

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τον  διευθυντή  της καρδιολογικής κλινικής του  «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου Κοζάνης κ. Στυλιανό Λαμπρόπουλο. Τους γιατρούς Γεώργιο Στυλιανάκη, Παύλο Ροδίτη, Κωνσταντίνο Κυρατλίδη, Αριστείδη Ζαφείρη, Μυρτώ Τζίμου, Ευστάθιο Κουλούρη, για την αμέριστη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον που επέδειξαν αυτές τις μέρες εστιασμένο στον άνθρωπο, για την επιστημονική τους επάρκεια, δίχως ίχνος έπαρσης και ιδιοτέλειας. Για την ανθρώπινη προσπάθεια τους και τη φροντίδα που έδειξαν στον πατέρα μου χωρίς να πάψουν στιγμή να μας ενημερώνουν τόσο για την κατάστασή του όσο και για τα επόμενα βήματα του. Να τονίσουμε επίσης το ενδιαφέρον τους για όλους τους ασθενείς, πάντα με υπομονή, σεβασμό, απλότητα και ευγένεια!!!

Επίσης ευχαριστώ θερμά την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα. Άννα Κωνσταντινίδου, την Προϊσταμένη της Καρδιολογικής Κλινικής κ. Κούλα Τσιφλίδου καθώς επίσης όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της Καρδιολογικής Κλινικής: Ιωάννη Μητσιάκο, Μαίρη Κουμπούρα, Αικατερίνη Νεβεσκιώτη, Αγνή Μποσταντζή, Θεοδώρα Κολοβού, Θεοδώρα Τσαούση, Βασιλική Παπανικολάου, Όλγα Παπαχρήστου, Σταυρούλα Σταθοπούλου, Δέσποινα Καραγιάννη,  Βασιλική Γκασιώνα, για τη φροντίδα, αγάπη, διακριτικότητα, το χαμόγελο, την ευγένεια και το σεβασμό προς τον ασθενή και άνθρωπο όλες αυτές τις ημέρες.

Έχουμε πολύ δυνατή Καρδιολογική Κλινική!!!!!!!

Να ξέρετε ότι το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αυτό είναι από την ψυχή μου!!!!!!!

Βασιλική Γρίβα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση