Ευχαριστήριο του Π.Τ Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Δυτ. Μακεδονίας προς τους Συνδιοργανωτές και Εισηγητές στα πλαίσια των δράσεων του Προγράμματος του Υπουργείου Υγείας ΗΠΙΟΝΗ

3 Min Read

Το Δ.Σ του Π.Τ Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Δυτ. Μακεδονίας, ευχαριστεί θερμά τους Συνδιοργανωτές και Εισηγητές για την άψογη και αποτελεσματική συνεργασία που αναπτύξαμε προκειμένου να υλοποιηθούν οι ενημερωτικές εκδηλώσεις και δράσεις, στα πλαίσια του Προγράμματος του Υπουργείου Υγείας «Οργάνωση και Ανάπτυξη Εθνικού Πιλοτικού Προγράμματος Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας των Ηλικιωμένων Ατόμων – Ηπιόνη», με θέμα «Πρόληψη της Οστεοπόρωσης και των Πτώσεων»

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε θερμά τους συνδιοργανωτές που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την όλη προσπάθεια και ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα μας:

- Advertisement -
  • την Διοίκηση του Γ.Νοσοκομείου «Μαμάτσειο – Μποδοσάκειο»
  • τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Γ. Νοσοκομείου «Μαμάτσειο – Μποδοσάκειο» Κοζάνης και Πτολεμαΐδας,
  • την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Δ. Κοζάνης – Πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι Δ.Ε Αιανής
  • την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Δ. Κοζάνης – Κοινωνική Υπηρεσία Δ. Κοζάνης
  • την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δ. Βοΐου – «Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι Δ. Βοΐου»,
  • την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αμυνταίου – Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι Δ. Αμυνταίου»,
  • το Γ.Νοσοκομείο Φλώρινας Ελένη Δημητρίου – ΚΕ.Φ.Ι.Απ Αμυνταίου,
  • τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης,
  • τον Σύλλογο Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Δυτ. Μακεδονίας και
  • το Π.Τ. Δυτ. Μακεδονίας του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους εισηγητές και συντονιστές των εκδηλώσεων για την αποφασιστική συμβολή τους. Όλες οι τοποθετήσεις και ομιλίες ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσες και μας έδωσαν την ευκαιρία να μοιραστούμε μαζί νέες γνώσεις και εμπειρίες. Οι ιδέες, οι απόψεις και η συνεισφορά τους σε ένα τόσο σημαντικό θέμα ήτανε πολύτιμες.

Το Π.Τ ΣΚΛΕ Δυτ. Μακεδονίας, αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα σχεδιασμού και ανάπτυξης προγραμμάτων, ενεργειών και δράσεων που σχετίζονται με την ενεργό και υγιή γήρανση, θα υλοποιεί τέτοιου είδους δράσεις διαφόρων κατηγοριών ευπαθών ομάδων, θα βρίσκεται σε μία ανοιχτή σχέση και σε ένα ανοιχτό διάλογο με την τοπική κοινωνία και θα συνεχίσει να προωθεί ενέργειες και να αναπτύσσει συνεργασίες μεταξύ αρμόδιων φορέων, για την ενίσχυση του σχεδιασμού και της ενδυνάμωσης του ρόλου του φιλικού περιβάλλοντος ευπαθών ομάδων στην περιφέρεια και στις υπηρεσίες.

 

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Η Πρόεδρος                                             Η Γεν. Γραμματέας

Αναστασία Βαβλιάρα                                         Ευγενία Γούλια

Μοιραστείτε την είδηση