Έφυγε από τη ζωή ο κύριος Τάσος, η ψυχή του τένις της Κοζάνης

1 Min Read

Έφυγε από τη ζωή ο Τάσος Μιχαηλίδης, άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους βρέθηκαν  τα τελευταία πολλά χρόνια στα γήπεδα τένις, που βρίσκονται στο Κουρί. Ο κύριος Τάσος, όπως όλοι τον αποκαλούσαν, βοήθησε ανιδιοτελώς εκατοντάδες παιδιά και μεγάλους να έρθουν σε επαφή με το τένις ενώ καθημερινά συντηρούσε τις εγκαταστάσεις.

Ήταν πάντα εκεί, με κρύο και με ζέστη, πάντα έτοιμος όταν κάποιος του ζητούσε τη βοήθεια του για να ξεκινήσει το τένις ή να αλλάξουν μερικές μπαλιές.

Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του.

Γιάννης Κωσταρέλλας

Ανακοίνωση του Tennis Club Κοζάνης

Το Δ.Σ. του Tennis Club Κοζάνης και όλα τα μέλη του συλλόγου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τάσου Μιχαηλίδη ο οποίος έφυγε τις προηγούμενες ημέρες από τη ζωή.

Ο Τάσος αποτελούσε την ψυχή των εγκαταστάσεων του Tennis Club στο Κουρί, κρατώντας σε άριστη κατάσταση τα γήπεδα και τον περιβάλλοντα χώρο με ανιδιοτελή προσφορά και αγάπη για το άθλημα.

Στην προσπάθεια που κάνουμε για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων στις εγκαταστάσεις των γηπέδων στο Κουρί, ο Τάσος θα είναι για εμάς πάντα οδηγός και συνοδοιπόρος.

Το οφείλουμε σε όσα πρόσφερε, σε όσα μας έμαθε και σε όσα αφήνει πίσω του.

Αιωνία του η μνήμη.

 

Μοιραστείτε την είδηση