Εγκαίνια για την 42η Έκθεση Γούνας Καστοριάς με ρεκόρ συμμετοχών

2 Min Read

Άνοιξε σήμερα το πρωί τις πύλες της – Η πρωτεύουσα της γούνας φιλοξενεί για άλλη μια φορά τον θεσμό που συγκεντρώνει τα βλέμματα των εμπόρων και των επιχειρηματιών

Με ρεκόρ συμμετοχών άνοιξε σήμερα το πρωί τις πύλες της η 42η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς.

Η πρωτεύουσα της γούνας φιλοξενεί για άλλη μια φορά τον θεσμό που συγκεντρώνει τα βλέμματα των εμπόρων και των επιχειρηματιών από την Ελλάδα, την Ρωσία, την Κορέα και άλλων 40 χωρών διεθνώς. Η έκθεση πραγματοποιείται στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά έως τις 7 Μαΐου  και αποτελεί συνδιοργάνωση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς και της ΔΕΘ-Helexpo. Ήδη υπάρχει 100% κάλυψη των διαθέσιμων χώρων του εκθεσιακού κέντρου, ενώ ειδικές αεροπορικές πτήσεις τσάρτερ ήρθαν από Ρωσία και Ουκρανία και Κορέα.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν πριν από λίγη ώρα, με τον Μητροπολίτη Καστοριάς να τελεί τον αγιασμό. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου ενώ παρευρέθησαν ο κ. Ιωάννης Κορεντσίδης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης.

Το GALA της 42ης Έκθεσης Γούνας Καστοριάς θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο ιστορικό κέντρο της πόλης, την Πλατεία Ντολτσό, προκειμένου να αναδειχθεί μαζί με την γούνα, ο πολιτισμός και η ιστορίας της περιοχής. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ το «παρών» θα δώσουν ο Λάκης Γαβαλάς και η Βάνα Μπάρμπα.

Μοιραστείτε την είδηση