Εκδήλωση αφιερωμένη στο περιβάλλον διοργάνωσε ο Δήμος Βοΐου και το Τοπικό Συμβούλιο Σιάτιστας

1 Min Read

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα «Ο πραγματικός αληθινός θησαυρός των βουνών μας», με κεντρικό ομιλητή τον κ. Μιχαήλ Δαϊναβά», συνταξιούχο εκπαιδευτικό – ορειβάτη, στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Βοΐου και το Τοπικό Συμβούλιο Σιάτιστας με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Σιάτιστας κ. Στέργιος Δίκος.

- Advertisement -

Ο κ. Δαϊναβάς αναφέρθηκε στην εργασία που εκπόνησε με θέμα τον πραγματικό αληθινό θησαυρό των βουνών της περιοχής μας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα αρωματικά φυτά και τις ευεργετικές τους ιδιότητες, με δυνατότητα περαιτέρω επεξεργασίας και προώθησης.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η βράβευση μαθητών των τριών Δημοτικών Σχολείων της Σιάτιστας με θέμα το περιβάλλον. Οι μαθητές πέρασαν τα δικά τους μηνύματα για την προστασία τους περιβάλλοντος και την καταστροφή που υφίσταται από τον ανθρώπινο παράγοντα.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ελευθέριος Τζιλίνης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ κ. Χρήστος Δόρδας, εκπαιδευτικοί, μαθητές και αρκετός κόσμος.

Μοιραστείτε την είδηση