Εκδήλωση απονομής βεβαιώσεων στους εκπαιδευόμενους του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Εορδαίας

1 Min Read

Ο Δήμος Εορδαίας διοργάνωσε  εκδήλωση απονομής Βεβαιώσεων στους συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά  προγράμματα   του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Εορδαίας , που πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016  στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαϊδας.

Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη   ο Αντιδήμαρχος  Παιδείας Απόστολος Καϊδης , συνεχάρη όλους τους εκπαιδευόμενους , τους καθηγητές τους καθώς και τις υπεύθυνες του Κέντρου Αλίκη Λιούρη και Θωμαϊς Κωνσταντούλα , για την εμπιστοσύνη τους στο θεσμό, επισημαίνοντας ότι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητηθεί  σαν θέμα, ο συνδυασμός της νέας δομής Δια Βίου Μάθησης με τα Κέντρα Νεότητας , ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία του φορέα.

- Advertisement -

Παίρνοντας το λόγο η κ. Κωνσταντούλα αναφέρθηκε στον βασικό  σκοπό της Δια Βίου Μάθησης , που είναι η επικαιροποίηση των δεξιοτήτων των πολιτών για την προσαρμογή τους στην  αγορά εργασίας, ενώ οι εκπαιδευτές και οι εκπαιδευόμενοι ξεδίπλωσαν τις εμπειρίες τους σε μία συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα.

Να σημειωθεί ότι στο ΚΒΔΜ Εορδαίας από το 2013 έως το 2016 συλλέχθηκαν 3100 αιτήσεις, υλοποιήθηκαν 127 εκπαιδευτικά προγράμματα με ωφελούμενους 2025 συμπολίτες μας.

 

Μοιραστείτε την είδηση