Αλέξανδρε μπορείς, εσύ ο νικητής βροντοφώναξαν δεκάδες παιδιά στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης

2 Min Read

Εκατοντάδες κόσμου έδωσαν το παρών στην κεντρική πλατεία Κοζάνης το πρωί της Κυριακής για να στείλουν το μήνυμα της στήριξης στο Αλέξανδρο Μελισσινό που ξεκινά στις 27 Ιανουαρίου για το Houston των ΗΠΑ για αντιμετωπίσει την ασθένεια που τον κρατά μακριά από τους συμμαθητές του και τα γήπεδα. Την εκδήλωση οργάνωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης σε συνεργασία με τον ΟΑΠΝ και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κοζάνης, με την συμμετοχή όλων των αθλητικών σωματείων και καλλιτεχνών.
Με σύνθημα «Αλέξανδρε μπορείς, εσύ ο νικητής» δεκάδες παιδιά έδειξαν την αλληλεγγύη τους στον Αλέξανδρο. Σε διάστημα λίγων ωρών μαζεύτηκαν 10.000 ευρώ, ενώ άλλες 7.000 ευρώ συγκέντρωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης σε προηγούμενες δράσεις της. Χρήματα συνεχίζουν να μαζεύουν σύλλογοι της περιοχής με εκδηλώσεις που διοργανώνουν.
«Αυτό που συμβαίνει αυτές τις μέρες είναι ασύλληπτο. Είμαστε μια γροθιά και μια αγκαλιά. Αλέξανδρε βάλε το γκολ της ζωής σου κι εμείς θα το πανηγυρίσουμε» τόνισε ο διοργανωτής της εκδήλωσης Γιώργος Κατσίκας. «Είμαστε συμπαίκτες του σε αυτό τον αγώνα» δήλωσε ο προπονητής του Βασίλης Μαντζώλας.
Παρόντες στην πλατεία ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης που τόνισε ότι «το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε κοντά στον Αλέξανδρο» και ο διεθνής ποδοσφαιριστής από την περιοχή μας Παντελής Καπετάνος που επισήμανε ότι «αθλητισμός και αλληλεγγύη προχωρούν χέρι-χέρι».
Φορείς, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, σωματεία εργαζομένων, σχολεία και πολίτες έχουν ήδη ανταποκριθεί στην έκκληση για βοήθεια συνδράμοντας οικονομικά με πρωτοστάτη την Εκκλησία, αλλά και την Αθλητική Ένωση Κοζάνης, στην οποία ήταν αθλητής ο Αλέξανδρος.

Μοιραστείτε την είδηση