Ελεύθερα διόδια στα Μάλγαρα με κίνηση στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας

1 Min Read

Από την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου οι αλλαγές

Ξεκινούν την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου οι εργασίες αποκατάστασης της παλαιάς γέφυρας του ποταμού Αξιού αμέσως μετά τα διόδια των Μαλγάρων με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί «πονοκέφαλο» εδώ και χρόνια για τους διερχόμενους οδηγούς αφού λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στην γέφυρα, οι τρεις λωρίδες κυκλοφορίας γίνονται δυο και η κίνηση γίνεται με δυσκολία.

- Advertisement -

Η έναρξη των εργασιών θα «κοστίσει» μια ακόμη λωρίδα κυκλοφορίας αφού σύμφωνα με ανακοίνωση της Εγνατίας Οδού «θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός του δεξιού κλάδου του αυτοκινητοδρόμου (κατεύθυνση προς  Θεσσαλονίκη),  για την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης της παλαιάς γέφυρας. Για όσο χρονικό διάστημα διαρκούν οι εργασίες αποκατάστασης της γέφυρας η κυκλοφορία των οχημάτων από Αθήνα και Ηγουμενίτσα προς Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιείται από μια λωρίδα κυκλοφορίας με εκτροπή τους στον αριστερό κλάδο του αυτοκινητοδρόμου».

Ωστόσο, καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών αποφασίστηκε να μην καταβάλλεται αντίτιμο διέλευσης στα διόδια Μαλγάρων με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση